Majbrasan...

Hejsan!!! Jag har varit och kollat på en brasa spelat i ett chocklad stånd. Jag hade inte lust att göra nåt mer faktiskt. Imorrgon tror jag nog att jag tar det chill gör lite läxor kanske ständar mitt rum eller fixa och rensa min garderob. Men jag får se. Jag hade egentligen planerat att shoppa men jag kom på att typ alla affärer är stängda imorgon. Men det får bli en annan gång. På vägen hem från brasan kom jag på att jag skulle ha fotat men men. Det va det jag ville ha sagt. Ha en jätte bra Valdorgs kväll ; ).

                                                                                                                                               //Leia

Nikkys

Hejsan!!! Jag ville bara säga att jag är med på dagensblogg på Nikkys blogg. Hon har inte haft sin blogg så länge men den är väldigt bra iaf + hon har en JÄTTE fin design och header! Så ni kan ta kika in på hennes blogg!
Det här är hennes fina blogg!!!
http://nikky.blogg.se/2012/april/

                                                                                                                                                 //Leia


Dagen...

Hej!!! Jag kom precis hem efter att ha varit och simmat lite + mer. Först åkte jag till bad huset och tanken var att jag skulle ha simmat men det blev mest bad med brorsan. Fast jag hann simma lite iaf bättre en ingenting. Sen då har jag tagit en väldigt lång promenad med mamma i det fina vädret! Hoppas det fortsätter så. Ikväll eller snarare resten av dagen tänkte jag ta det chill och kanske gå till någon brasa.Men jag får se. Om två dagar är det skola igen = (. Fast det är ju kul att träffa kompisarna igen. Men det är nog det jag har att säga. Ha det så bra : ).

                                                                                                                                     //Leia


Vilken morgon...

Hejsan!!! Vilken morgon jag har haft! Jag vaknar av att mamma väcker mig och säger att vi ska till doktorn och måste vara där halv. på grund av det som hände i fredags. Jag hade 10 minuter på mig att bli klar eftersom vi blev tvungna att hinna på bussen som gick 24 över. Jag skyndade mig och gick på toa, tog ett par kläder och satte på mig snabbt, satte upp håret i en tofs och sprang till bussen. Som tur hann vi på bussen. Vi kom till Vårdcentralen precis i tid snacka om tur. Sen så fick jag berätta vad som hade hänt och sen lyssnade hon på mina lungor och mitt hjärta. Sen fick jag andas i någon grej. Sen fick vi vänta lite i väntrummet sen fick vi gå in i ett annat rum och jag fick ta blod prov det gick ganska bra. Hon är jag hemma. Jag har precis ätit frukost. Tänkte åka till simhallen och ta igen lite av det jag missade i helgen. Nu måste jag börja göra mig klar. Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                              //Leia

Juliahofsweden

Hejsan!!! Jag ville bara säga att jag är med på dagens blogg på Juliahs blogg. Va med ni me! Hennes blogg är väldigt bra + att hon bloggar väldigt ofta så det är ju kul att läsa då! Hon är en väldigt stark tjej som har gått igenom mycket fast hon är så ung. Stay strong Juliah!!!              
 Det här är hennes sköna blogg! 
 http://juliahofsweden.blogg.se/

                                                                                                                                       //Leia

Godmorgon!

Godmorgon!!!

Have a great Saturday!!!

                                              

                                                                                                                                        //Leia


Snack...

Hejsan svejsan!!! Jag vet jag skulle ju vara på ett läger just nu men det hände en grej, jag mådde inte så bra så jag fick åka hem. Känner mig bättre nu men det spelar ju ingen roll jag kan ju inte åka tillbaka nu iaf : (. Jag ville verkligen gå på det eftersom jag vill göra ifrån mig så bra som möjligt på Simiaden ( den viktiga tävlingen nästa hel ). Men men vad ska man göra. Jag som trodde att jag skulle ha en nice helg med vänner men så blev det icke. Synd faktiskt. Men nu ska jag inte deppa mer för det det blir ju tråkigt för er att läsa inlägg där jag bara deppas hela tiden. Så jag får rycka upp mig nu. Och försöka ha det kul iaf. Jag kan inte ha varit ett trevligt sälskap har mest gått runt och varit tyst. Men nu ska det ändras. Hoppas ni andra som är på lägret har det sjukt kul!!! Men nu ska jag hitta på nåt kul. Ha det så himla bra : ).

                                                                                                                                             //Leia


Vad jag har gjort idag + lite snack om simning...

Hejsan!!! Idag har det varit en vanlig dag. Dagen började med skola sen, sen åkte jag till Vällingby och köpte en bikini ( lägger upp bilder sen) och en Spårvägenryggsäck så att jag kan ha den på träningar, tävlingar läger. På tal om läger så ska jag åka på Simiaden lägret i helgen. Det är ett lägger helgen innan terminens största och viktigaste tävling. Och då kan man gå på det för att träna extra inför det. Det är i Uppsala. Vi kommer åka tåg dit från centralen. Kommer säkert va en super helg med massa kul tillsammans med flera vänner. Kommer nog behöva skynda rätt mycket hem från skolan för att hinna vi ska mötas runt 15 och jag slutar 14 och det blir bara jobbigt att ta med sig sakerna till skolan + om jag glömmer något så kan jag endå få med mig det eftersom jag åker hem i mellan. Kommer säkert bli nice! Kommer inte blogga i helgen eftersom jag är på läger. Nu måste jag fixa lite grejer. Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                         //Leia


Fotbolls turnering = ingen skola = nice = en glad Leia ; )

Hejsan!!!  Haha bra rubrik va? Men nu till vad jag har haft för mig idag. Idag så va skolan tjejfotbolls lag och killfotbolls lag på en turnering. Det gick inte så himla bra för oss i tjej laget men däremot kill laget gick det bra för. Kan inte säga resultaten ifall någon från klassen skulle läsa det här eftersom vi bestämde att vi skulle berätte resultaten för resten av klassen imorgon. En bra grej va att vi fick skippa skolan för att spela fotboll. Men vi hade iaf jätte kul så det va ju nice iaf. När jag kom hem så var det ju så att jag hade lånat brorsan fotbolls skor och sånt, så jag fick åka till hans träning för att ge honom dem. Jag åt middag för ett tag sen också. Det är vad jag har gjort idag. Imorgon är det back to school : (. Men men ska va glad att jag fick skippa och spela fotboll idag iaf. Ha det jätte bra ; ).

                                                                                                                                             //Leia


Vad jag har gjort idag...

Hejsan!!! Idag har jag inte gjort så mycket jag har gått i skolan som vanligt det var en helt okej dag. Vi fick reda på att det är två dagars extra helg eftersom det är Valborsmässoafton och så. Om ett tag ska jag ta bussen till simträningen, hoppas det blir kul! På fredag ska jag åka till Uppsala för att va där hela helgen. Hoppas de blir kul det med. Men nu kommer jag faktiskt inte på något mer att skriva om. Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                         //Leia


Min dag

Hejsan!!! Jag kom hem från skolan för ett tag sen. I skolan så hade vi först klassråd, sen Engelska, Mentortid, lunch, Fotbolls träning för tjejerna i skolans fotbollls lag, Gympa, vi sppelade fotboll men på ett annat sätt och sist Svenska, på Svenskan skulle vi skriva en deckare inte direkt min grej men det gick ganska bra iaf. Ah men det va det jag ville ha sagt : ). Ha det jätte bra!!!

                                                                                                                                         //Leia


Medley Cup...

Hej!!! Jag kom hem från simtävlingen för ett tag sen. Det gick inte så bra


......

Hej!!! Jag sitter framför tv:n just nu och bara myser, skönt. Jag mådde inte så bra tidigare idag men det är bättre nu. Skönt det iaf.

Simning

Hejsan!!! Nu har jag kollat upp vilka grenar jag ska tävla i det är bara 50m sträckor, det är skönt iaf. Det är först 50m fjärilsim, sen 50m ryggsim, 50m bröstsim och sist 50m frisim/crawl. 50m bröstsim kommer gå bra tror jag iaf, eftersom det är en av mina bästa simsätt, 50m ryggsim kommer gå sådär eftersom det är mitt sämsta simsätt men jag kommer ge allt iaf,50m fjärilsim kommer gå helt okej tror jag eftersom jag är ganska bra på det jag behöver bara få starkare ben så att jag orkar kicka kraftigare och längre men annar går det nog bra med fjäril, 50m frisia det vet man aldrig med mig, tyvärr! ibland är jag jätte bra på det ibland är jag rätt dålig på det eller så är jag helt okej, så jag får hoppas att det är min turdag imorgon. Det va det jag ville säga. Ha det gött!!!

                                                                                                                                               //Leia

Godmorgon

Godmorgon!!! Fast det är nog för sent för att säga det. Förlåt för att jag inte har bloggat för en nu, anledningen är att jag har varit tvungen att fixa några saker. Men hitills hat jag hunnit äta frukost, fixa lite grejer, blogga lite nu och säkert något mer. Idag gick upp vid 9 tiden. Idag blir det nog en chilldag eftersom det är tävling imorgon och jag helst vill vara utvilad då, så att jag kan göra mitt bästa. Jag kanske åker till Vällingby en sväng i eftermiddag, men annars ska jag inte göra så mycket idag. Jag kommer tyvärr inte på något mer att skriva om! Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                           //Leia


Ska ta bussen nu...

Hej!!! Jag tänkte ta bussen till träning som går snart. Nu måste jag springa iväg. Hejdå ; ).

                                                                                                                           //Leia

Tjabba

Hej!!! Jag va i skolan idag. Första lektionen va Hemkunskap först lämna vi in läxan sen gjorde vi rulltårta, jag tyckte inte att fyllningen va god alls det va Kesella men brödet eller va man nu ska säga däremot va gott. SEn hade vi SO vi kollade på någon film om Gustav Vasa sedan skrev vi en text om honom. Efter det va det lunch, sen NO och sist Svenska vi skulle fortsätta skriva en artikel och rubriken skulla vara Han sätter skräck istaden, vi började på igår. Det va bakesale efter skolan hade glömt money fast jag fick dela bulle med Line, snäll som hon är. Idag har jag simträning + tävling i helgen också hoppas det går bra! Nu har jag faktiskt inget mer att skriva om. Ha det jätte bra ; ).

                                                                                                                                          //Leia

Hello : )

Hej!!! Idag så slutade jag tre min senaste dag, va inte så himla bra dag eftersom jag inte sov bra alls inatt : (. Hoppas ni sov gott! Idag i skolan så kom det en en tjej från Folktandvården och pratade med oss, det var på Engelska lektionen synd kunde ju ha varit på matten... men iaf vi fick kolla på en film ( om tänderna såklart ) hon pratade om hur man skulle äta, när man skulle äta och så visade hon hur man skulle borsta tänderna på en av tjejrna i klassen, sen fick vi göra en checkpoint om tänderna och sånt,sen fick vi en tandborste var och två papper om tänderna. Det va mycket tänderna hit och tänderna dit. Det är ju bra att dem lär oss sådant men dem kanske skulle göra det när man va yngre. Men nog pratat om tänder imorgon är det äntligen fredag = ). Imorgon i skolan är det en ganska chill dag Hemkunskap först sen SO,NO och sist Svenska. Hoppas vi bakar imorgon på Hemkunskapen apropå det så måste jag göra klart Hemkunskap läxan. Ahh måste göra klart den nu Bye ; ).

                                                                                                                                     //Leia


Hejsan

Hej!!! Idag så har jag varit i skolan ( som vanligt ). Efter skolan så mötte jag upp Becka och gick runt i Vällingby, jag köpte ett par örhängen, det är ett par silvriga ringar med bokstaven L på L för Leia. Efter ha gått runt ett lång tag gick vi till Gina jag hittade vi hittade en jätte fin stickad tröja i färgerna vit,ljus blå och ljus rosa ( kanske någon mer ), jag kanske åker till simträningen lite tidigare för att gå till Gina och köpa den ljus rosa, den skulle passa jätte bra till mina ljusa jeans eller ett par andra, Converse, ett halsband eller armband jag kans e outofiten franför mig : ). Efter att ha gått runt ett lång tag och varit inne på Gina så skulle vi gå och köpa en grej som Becka behövde ha det va anldening för att vi skulle träffas där och då kunde vi ju ändå gå runt och fika och sånt när vi ändå var där. Sen så köpte Becka jordgubbar. Efter det så fikade vi på Waynes Coffe, jag köpte en macka och en färsk pressad apelsin juice och Becka köpte ett wienerbröd, en liten muffin och en cola. Mackan va väldigt god faktist, kan bero på att jag gillar mackor ganska mycket hehe... Efter fikat så gick vi och köpte jordgubbar till mig med, mums mums me like : ). Sen åkte jag  hem och becka med. Vi hade väldigt kul skulle vara kul att göra det igen! Ikväll ska jag göra lite Engelska läxor + lite annat. Jag tror inte att jag kommer blogga mer idag. Ha det nice!!!

                                                                                                                                                    //Leia 

Ska åka till simträningen snart...

Hej!!! Jag ska åka till simträningen snart, tänkte ta 25 över bussen. Hoppas det blir kul och tjerna är där! Va bara det jag ville säga. Ha det nice ; ).

                                                                                                                                                //Leia

Skolan + lite annat...

Hejsan!!! Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Va en helt okej dag som började med musik, sen matte vi hade en ny lärare i matte han pratar Engelska så nu har vi matte på Engelska vår förra pratade Svenska. Efter det hade vi lunch,sen hantverk, och sist NO. PÅ hantverkslekton fick dem som skulle sälja maj blomman gå till den andra klassen för att får en grön väska och blommorna. Hoppas vi säljer mycket så vi kan åka till Grönan. Senare idag har jag simträning hoppas tjejerna är där! Kommer säkert vara hårt eftersom det är tävling i helgen + att det är Simiaden snart. Hoppas det går bra för mig i tävlingen i helgen och på Simiaden! Hoppas ni har det bra!!!

                                                                                                                                                  //Leia

Godnatt

 

                                                                                                                                              //Leia

Min dag...

Hej!!! Hoppas ni mår bra!!! Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Det va en helt okej dag som började med klassråd då junior school skulle prata med rektorn fast vi hade mentortid sen, sen vare lunch , efter det hade skolans tjej fotbolls lag träning, sen hade vi simtest det gick ganska bra sen skulle jag haft hemspråk men jag skulle ha kommit minst 25 min sent om inte mer så då åkte jag hem istället. Men nu e jag hemma. Ska ringa ett efterlängtat samtal senare, personen jag ska ringa har jag varken träffat eller ring på ett långt tag. Men sen kanske jag ska göra lite läxor och lit andra grejer. + att jag har en del grejer som jag måste göra. Så jag kommer ha en del grejer att göra idag. Nej men nu måste jag börja med grejerna. Hoppas ni har det jätte nice !!!

                                                                                                                                         //Leia


Lite grejer...

Hej!!! Kom på att lovet snart är slut imorgon börjar skolan igen = (. Men man får väll stå ut. Kompisarna är ju där också. Jag ska ha simtest då, hoppas jag fixar det. Skulle ju va pinsamt annars som jag skrev igår eller var det idag... men iaf. Jag måste fixa lite grejer + att jag måste ta fram bikini och så eftersom det är simtest imorrn.  Det va det jag vile ha sagt. Ha en jätte bra kväll : ).

                                                                                                                                     //Leia

Kista

Hejsan!!! Jag glömde säga att jag åkte till Kista efter träningen. Egentligen så skulle vi åkt till V:by men dem stängde vi 6 så vi skulle inte hinna, jo bara fast bara när det var 5 min kvar till att dem stängde så det va ingen ide. Men iaf jag köpte en bikini + underdel och ett par söta benvärmare. Dem är svarta med en svart rosett av siden och så är det liksom sytt... det är för svårt att förklara. Men dem är söta iaf. Jag är faktiskt nöjd med mitt köp. Va bara det jag ville säga. Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                                     //Leia

Simträning

Hej!!! Jag kom precis hem från simträningen. Fast jag åkte till Kista efter men iaf idag på simträningen så körde vi jätte HÅRT, då menar jag verkligen hårt. Jag skulle inte ha sagt att det va hård tränigen förra gången jag sa det de här var värre. Men det kanske va för att jag borde ha ätit lite tidigare. Men jag tror att det kommer fortsätta vara hårt tills efter en tävling, Vår Simiaden. Det är B- gruppernas målsättning ( jag går i en B- grupp) och då vil dem nog att vi ska göra så bra ifrån oss som möjligt. Jag tänkar värkligen kämpa då det är den viktigaste tävlingen på terminen. Hoppas jag gör bra ifrån mig och förhoppnings vis vinner ett pris ( hoppas jag iaf ). Nu måste jag äta. Ha det nice ; ).

                                                                                                                                             //Leia


Godmorgon

 
                                     
Godmorgon!!! Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort. Jag har precis ätit frukost. Ska ha gäster idag , så jag ska städa i mitt rum. Man vill ju att det ska se fint ut. Senare idag har jag ju simträning, hoppas det går bra. Idag ska jag börja med en läxa som är till på fredag om jag hinner. Det är att man ska ta reda på fakta om hur det var förr i tiden och skriva en berätelse där man själv är huvudpersonen. Jag vill helst skaffa all fakta idag och börja skriva och att den är klar på onsdag så jag kan kolla så att den är okej åtminstonde om inte så jag hinner ändra det. Fast jag kanske inte hinner eftersom jag måste vara med gästerna också. Men man kan ju alltid försöka. Nog pratat om läxor. Imorgon börjar skolan = (, det är ju kul att man får träffa kompisarna och så men... jag har simtest också hopppas jag klarar det skulle vara lite pinsamt om jag inte skulle göra det eftersom jag tränar simning och tävlar i det. Idag kommer updateringen inte ligga på topp eftersom vi ska ha gäster, att jag har simträningen + att jag ska åka och köpa en sak efter träningen. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva om. Hoppas ni får en jätte bra dag = ).

                                                                                                                                                //Leia

Om updateringen idag + lite annat

Hej!!! Förlåt för den dåliga updateringen idag, men det är så att jag inte har gjort något specielt och då blir det tråkigt för er att läsa typ jag sitter här och har tråkigt. Eller? Men hoppas ni har haft det bra. Jag har städat, eftersom vi skule samla in pengar genom att jobba då valde jag att städa hemma. För då är det ju liksom hemma och det mesta är lättare att göra hemma. Jag har lyckats få min vilja igenom det blir taos till middag och ni vet ju hur mycket jag tycker om det. Måste sluta nu tacosen vänatar ; ). Ha en jätte bra kväll!!!

                                                                                                                                         //Leia


Godmorgon

         

                                                                                                                                            //Leia

Just nu - käkar fruktsallad

 

                                                                                                                                  //Leia

Fredags mys!

Hejsan!!! Jag skulle ji åkt och fixat eb grej men när jag hade gått av bussen kom jag på att det stälet stängde vid fem idag och bussen gick om ett ganska långt tag så jag fick gå i regnet snacka om otur fast det är ju egentligen inte hela världen jag kan ju åka och fixa det imorgon. Men iaf idag är det fredag= fredags mys. Jag ska gå och ´´Glo´´ lite på tv:n  och chilla lite nu, så ni får ha ett/en jätte bra fredagsmys/fredags kväll!!!
                          

                                                                                                                                              //Leia

Ska åka snart...

Hej!!! Jag ska åka och fixa en grej snart hoppas jag hinner på bussen, nej det gör jag inte den går om två min pala stressa det är ju inte bra heler + att jag ändå stressar 24/7. Men jag kan ta bussen som går 24 över istälet. Men idag är det fredag . Nu är det slut på veckan det är dags för... nu kommer det FREDAGSMYYYS haha skoja bara lite. Aja måste göra mig klar bussen går snart. Men ni får ha det så nice ; ).

                                                                                                                                            //Leia

Påsklovs Camp dag 4

Hej!!! Idag va det sista dagen på campen vi började som vanligt med ett landpass vi körde catch the flag och spökboll, sen hade vi ett simpass vi körde mest teknik, sen vart det lunch vi åt på tre kockar man fick välja på lax eller vallenberga tror jag det hette det va någon slags biff med potatismos och gröna ärtor det valde jag fast jag visste ju bara att man fick välja på lax eller kött och jag valde kött eftersom jag verkligen inte gillar torr lax och utan krydda på så jag ville inte riskera att få det, sen hade vi ett simpass då körde vi också teknik så det va lite chill, sen vare landpass vi började köra killer ball ( stav? ), sen fotboll tjejerna mot killarna fast vi fick ha våran kiltränare och killarna fick en av våra tjej tränare. Vi vann fast det va berodde egentligen mest på att vi va så bra på att försvara och så gjorde vår killtränare massa mål, men vi vann iaf nu kan man iaf reta kilarna lite för något dem vann mot oss på en lagkamp så det är rättvisst. Jag fick veta att vi hade träning på söndag , jag trodde inte att vi skulle ha det eftersom det är lov men men... det kanske är en lite chill träning hoppas det iaf. Men nu måste jag äta något , jag är lite hungrig efter att ha sportat hela dagen. Ha en jätte bra dag !!!

                                                                                                                                            //Leia

Godmorgon!

                      

Godmorgon!!! Jag har precis ätit frukost havregryns gröt och lite vindruvor efter det. Idag är det sista dagen på campen. Hoppasdet blir kul. Vi ska typ äta på en annan resturang idag, hoppas det är god mat iaf. Men nu måste jag börja göra mig klar och äta upp mina vindruvor. Ni får ha en jätte bra dag!!!

                                                                                                                                        //Leia

Påsklovs Camp dag 3

Hej!!! Idag på Campen så började vi med att köra landpass, vi körde cirkelträning där det va 90 grader, situps, armhävnings positon eller armhävningar om man orkade med fötterna på en bänk, kullerbyttor ( stav? ), kasta en ganska tung boll som vägde några kilon det va vatten i, sen springa upp och ner på en bänk, springa fram och tillbaka tolv gånger den som sprang fick hålla tiden, alltså att när dem som springer börjar springa börjar man göra den man ska göra beroende på viken station man är på och när dem har sprungit klart är dem andra också klara med den stationen. Sen hade vi ett simpass , sen var det lunch, sen ett simpass och sen ett landpass, sen var det att åka hem. Hoppas att ni har haft en jätte bra dag och att den fortsätter lika bra ; ).

                                                                                                                                    //Leia

Grattis!!!!! <3

Grattis Jossi i efterskått jag hoppas att du hade en jätte bra födelsedag och gillade min present + att du fick det du önskade dig. Förlåt igen jag är värkligen ledsen! Jossi = Snäll, en person man litar på, omtänksam, en person man alltid kan prata med och mycket mer! Läs hennes blogg också http://mylifeasjossi.devote.se/ , det är en jätte fin blogg! Hoppas du hade en bra födelsedag och förlåt! 

                                                                                                                                                //Leia 

Förlåt!

Hej!!! Jag vill säga till alla nära och kära som fyllt år FÖRLÅT så himla mycket för att jag inte gjorde ett grattis inlägg till er. Anledningen är att jag kom på det här med att göra grattis inlägg igår. Jag funderade på att göra inlägg till alla som har fyllt år från Januari tills idag som jag inte har gjort ett grattis inlägg till att göra ett till dem men ni kommer kanske tycka det blir lite tråkigt. Så det blev så att jag inte gör så. Men till alla som har fyllt år ett STORT GRATTIS från mig och förlåt så himla mycket jag menar verkligen det! Det va det jag ville ha sagt och tack för kommentaren Jossi det fick mig att tänka till så jag gör ett grattis inlägg till dig eftersom du fyllde år för inte så länge sen. Ha det så himla nice förlåt ; ).

                                                                                                                                            //Leia


Påsklovs Camp dag 2

Hejsan!!! Ledsen för att jag inte har bloggat för en nu men jag var tvungen att åka och fixa en grej. Idag på campen så började vi med ett landpass vi körde lite styrke träning och så fick vi lära oss hur man lyfter tyngder på rätt sätt utan att man skadar något, fast vi fick köra med mack pinnar tror jag att det hette dom va iaf väldigt lätta bara några gram. Efter det så hade vi ett simpass, sen åt vi lunch på Kina Thai mums mums. Efter det hade vi ett HÅRT simpass då menar jag verkligen hårt, vi fick köra max mästan hela passet. Sen hade vi ett land pass vi körde basket,handboll och killerboll ( stav? ), sen var det att åka hem. Till middag åt jag tacos gott! Jag älskar faktiskt tacos det är min favorit mat 1. Det är gott! 2. Det är mättande 3. Det är nyttigt. Det va det jag ville ha sagt ; ).

                                                                                                                                         //Leia

Godmorgon + lite annat

Godmorgon!!! Hoppas ni har sovit gott! Jag sov helt okej. Men idag är det Påsklovs camp dag 2, hoppas vi gör något kul. Hoppas Becka och resten av tjerna är där också.  Jag ska ta bussen 24 över 9, jag får välja på att komma försent eller tidigt då väljer jag ju förtidigt såklart. Men nu måste jag äta fruost eftersom jag inte har packaat ner mina grejer och satt på mig bad dräkten. Så ha en jätte trevlig morgon : ).

                                                                                                                                   //Leia


Grattis!!! <3

Hejsan!!! Jag ville bara gratta min simkompis Rebecka som fyller tolv idag. Nice att du fick det du ville! En beskrivning på henne: Jätte fint hår, snäll, omtänksam, grym på att skriva noveller/sagor, skryter INTE  m.m. helt klart min simkompis. 4 ever, hoppas jag iaf. Läs hennes blogg http://rebeckasofies.blogg.se/ också hon skriver om hennes vardag, hon tar jätte fina bilder också. Grattis Becka hoppas du fick en super bra födelsedag!!! <3
Ha det så jätte bra allihop ; ).

                                                                                                                                            //Leia

Påsklovs Camp dag 1

Hej!!! Jag kom precis hem från att ha varit på Campen, det var första dagen idag. Först hade vi land aktiviteter basket,dopp boll m.m. sen så fick vi köra en cirkel med olika styrke övningar jag först fick jag göra en jätte jobbig slag armhävning övning, kan inte förklara  för komplicerat, sorry! Jag dog typ efter några stycken! Efter det var det simpass det va inte så jobbigt tur nog , jag trodde inte att jag skulle palla mer efter grejerna vi gjorde innan men jag orkade otroligt nog , faktiskt ganska glad att jag gjorde det skulle varit pinsamt om man är den  ända som inte orkar simpasset. efter det så duscha vi sen skulle vi äta lunc det gjorde vi på Kina Thai, gott gott! Vi åt buffe det ska vi göra hela veckan , så bäste att man inte tar samma saker varje dag så man tröttnar men jag tror nog inte att jag kommer göra det. Jag tog lite majs och annanas,lite ris, en bit kykling, nån vit god grej kommer inte ihåg vad det var/hette,sås och så klart vårrullar,me like! Jag kommer nog ta samma sak varje dag om jag inte tröttnar. Efter det hade vi ett chillt simpass med olika teknikövningar och en lagkamp i slutet med B-vit och A-yngre ( dem som är bättre och äldre ) + vi såklart B- blå och B-gul(d) där går jag. Det gick ganska bra. Sen hade vi ett land träning pass i en timme sen vare slut. En ganske bra dag faktiskt. Jag kommer inte att blogga lika mycket nu när jag är på lägret varje dag ( tills på fredag ), men jag kommer börja försöka göra lika många som för ur om inte mer när campen är slut. Jag har faktiskt börjat göra längre inlägg på sista tiden, bra början iaf sen ska jag ju försöka göra fler också. Men ni får ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                     //Leia


Home...

Hej!!! Kom precis hem efter att ha haft en super rolig dag med min cousin´s. Först åkte vi till stan sen gick vi runt lite och kollade, efter det åt vi på Kina resturang det va typ helt dött brukar va jätte mycket folk där, kanske för att det är Annandag Påsk. Slutligen så gick vi till Sergel och kollade på film. Först tänkte vi kolla på Titanic 3D men inläppet hade redan börjat och det skulla bara vara stressigt och vem palla stressa ( och det ska jag säga som stressar 24/7 ) vi skulle inte ha hunnit köpa något gott att käka till filmen. Samma sak med Hunger games, jag som gärna ville se den, men jaja får åka och kolla på den någon annan gång. Men det blev iaf Jack an Jill, handlar om en vuxen man och han syster hon ska hälsa på hos honom och hon är lite weirdo och vill typ skaffa en man, hennes brorsa pallar typ inte med henne. Det är faktiskt lite synd om henne hon ser ut som en kille, fast jag tror det är en kille som spelar henne samma person som spelar tvillingbrosran ( glömde säga att dem är tvillingar ), hoppas det iaf annars blir det lite pinigt när man har skrivit det på bloggen.Den va helt okej man skratta lite här och där. Av mig får den 6 av 10. Fast det är ju min åsikt ; ).Fast det är ett lyckligt slut iaf. Kopierar lite text från SF istället och översätter så ni får en bättre förklaring. Här kommer det: 

Jack and Jill
Komedi1 timme 31 minuter

En man blir tvungen att ta hand om sin tvillingsyster när hon kommer på besök till Los Angeles. Problemet är bara att hon vägrar åka hem.

Ha en jätte bra kväll : )!!!

                                                                                                                                              //Leia




Mot stan...

Hej!!! Jag ska åka till stan snart med mina kära kusiner, vi kanske shoppar lite men vi ska iaf äta på någon resturang jag tror det blir Taco bar eller Kina. Men vi får se. Sen kanke det blir någon film på Sergel. Kommer säkert bli kul eftersom jag inte har varit på stan på ett tag. Måste åka nu. Hejdå ; ).

                                                                                                                                          //Leia

Chillar...

Hejsan!!! Jag sitter och chillar med min kära kusin just nu. Vi kollar på lite Top Model avsnitt+ lite andra grejer. Va bara det jag ville säga + jag kommer nog inte blogga mer idag eftersom vi har gäster, synd men man vill ju inte va otrevlig, så jag hoppas ni förstår. Hejdå ; ).

                                                                                                                                          //Leia


Glad Påsk...

Hej!!! Jag ville bara säga Glad påsk på er & hoppas ni har påskat lite och fåt påsk ägg. Här kommer en påsk bild:

     
Ganska rolig faktiskt. Ha det nice ; ).

                                                                                                                                      //Leia


Hejsan svejsan...

Hej!!! Nu ska jag börja fixa mig och sen blir det att åka och ha kul! Hoppas ni har det bra! Jag kommer nog att ha  ett par ljusa jeans, en ganska snygg top och en svart stickad kofta, jag kanske skippar koftan, men jag får se jag vet faktiskt inte vad jag ska ha för skor. Men jag hittar säkert nåt men nu måste jag fixa mig. Hoppas Jossi gillar presenten! Det kommer säkert bli 7kt kul - hoppas jag iaf. Hahaha...: ) skoja bara det är så klart att det kommer bli 7kt kul ; )! Jag tror inte att jag kommer blogga mer idag, men vi får hoppas det : ).Men nu måste jag verkligen börja fixa mig. Ni får ha det så himla nice !!!

                                                                                                                                   //Leia

?

Bästa rubriken va? Men jag kom inte på någon så det fick bli det (hehehe...^^). Men hej idag så kunde jag inte sova : (, som i går jag vaknade vid sju. Inte så bra känner mig ganska trött och jag ska ju på Jossis fest idag = ). Hoppas jag inte skojar, haha skoja bara. Men planerna för idag är chilla,blogga fixa mig sen åka och ha kul hos Jossi kommer va 7kt nice. Snart är det påsk. Nej men måste jag äta middag. Hejdå ; ).

                                                                                                                                   //Leia


Hej

Hej!!! Nu har jag tränat,dushat,ätit lunch + att jag fixade en frukt sallad , ska börja köra på det istället för smoothie för att det går ju lite snabbare och så är det lättare, fast smoothie är godare för då får man alla smaker i ett. Men,men får se hur jag gör. Det Känns så skönt att ha tränat och dushat ällskar värkligen bodyloution man luktar så gott. Men jag har faktiskt  inte så mycket att göra idag , men ska på Jossis fest imorgon kommer bli så kul! jag fMen jag får se vad jag hittar på.  Men ni får ha det så himla bra : ).

                                                                                                                                          //Leia


Hejsan

Hej!!! Jag har typ inget att göra så jag passar på att blogga : ). Jag kan ju faktiskt träna och ta en lång dusch efter det skulle va skönt tror nog jag ska göra det.  Ah jag ska träna och ta en lång dusch efter och fixa mig lite , har bestämt mig nu. Egentligen skulle jag jobba idag för att vi skulle samla in pengar till klas resan/utflyckten men jag får göra det på söndag eller måndag, det är ju ända lov då. Det är så himla skönt att ha lov två dagar innan brosorna , kan reta dem lite hehe... ; ). Men ni står ut - hoppas jag iaf, lovet börjar imorgon ni fixar det! Ska gå träna nu. Hejdå ; ).

                                                                                                                                                     //Leia


Godmorgon

Godmorgon!!! Jag vaknade vid kvart över sju idag på grund av att brorsan skulle till skolan snart, när man har lov får man ju aldrig sova! Fast egentligen är det så att när det är skola så vill jag sova längre och når det är lov brukar jag gå upp vid 8-9. Har legat i sängen och bara chillat coh försökt somna om tills nu men det gick såklart inte. Men iaf vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. Jag hittar säkert på något . Bye ; ).

                                                                                                                                                  //Leia

Utvecklins samtal + lite andra grejer

Hej !!! Jag kom precis hem från att ha varit på utvecklings samtal. Det gick faktiskt väldigt bra, speciellt på Engelska jag fick några stjärnor , lite stolt faktiskt ( jag försöke INTE att skryta! ). Jag träffade Jossi efter det, vi han snacka lite + jag frågade hennes mamma vad hon ville ha i födelsedags present , då fick jag reda på det sen skulle hon ha utvecklings samtal så hon gick till det. Efter det åkte jag och mamma och köpte några presenter till henne, hoppas hon gillar dem : ). Jag kommer inte lägga upp någon bild på dem ifall hon skulle läsa det här ; ). Hon ska ha fest på fredag så jag ska dit, kommer bli 7kt kul! Jag köpte ett par örhängen  när jag ända va shoppa presenter., ganska fina enligt mig lägger kanske upp en bild sen, om jag hinner. Det var tur att jag köpte dem direkt för det var dem sista. Nu måste jag äta middag, mamma ropar. Hejdå ; ).

                                                                                                                                                  //Leia

Simträning

Hej !!! Jag kom hem från simträningen precis , den var helt okej. Imorgon har jag utvecklings samtal, hoppas det går bra, jag tror det är från 11 till 20 över, men men...får kolla upp det. Men jag får se vad jag gör efter det...  jag funderar på att lägga upp en dikt som jag srev på Svenskan. Jag säger Godnatt nu för att jag tror nog inte att jag kommer blogga mer idag. Bye ; ).

                                                                                                                                                  //Leia

Hej : )

Hej !!! Jag kom hem från skolan för ett tag sen, helt okej dag. Idag var det faktiskt ganska fint väder , till skillnad från i helgen. Idag så har jag simträning, hoppas Becka är där : ). NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOV SNART!!! För att imorgon har jag utvecklings samtal och på torsdag så ska jag jobba för att samla in pengar till  våran klass utflyckt/resa, just nu har vi samlat in så det räcker till 10 personer och vi är 29 pers. Mitt utvecklings samtal är vi 11 , tror jag iaf. Nej men nu måste jag fixa några grejer + anmäla mig till en grej det är sista dagen idag. Hejdå ; ).

                                                                                                                                             //Leia

Godmorgon

Godmorgon !!! : )

Ska åka snart...

Hej!!! Jag ska åka till tävlingen snart. Hoppas jag vinner. Men att vinna är ju inte allt. Idag ska jag bara tävla i två grenar 50m ruggsim och 100m bröstsim. Jag ska äta lunch nu skulle gjort det tidigare egentligen. Men,men va bara det jag ville säga. Hejdå ; ).

                                                                                                                                           //Leia

Godmorgon...

Godmorgon!!! Jag vaknade vid 9 , jag kan inte sova så länge jag vaknar alltid vid 9 förutom när det är skola. Jag ska äta frukost snart. Idag är det tävling igen, hoppas jag vinner nåt. Men iaf jag vet inte om den nya headern har kommit upp en, den borde ha gjort det eftersom jag fixa dit den igår. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva om .... hoppas det inte snöar som igår. Men ha en jätte bra dag ; ).

                                                                                                                                       //Leia

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus