Shoppingen

Hello!!! Här kommer bilderna på shoppingen:                
                                     
                                    Den är mycket finare egentligen + färgerna är inte lika...hur
                                    ska man säga det mörka, suddiga de ör starkare...men sak
                                    samma ni förstår. Hoppas det : ). 

                                      
                                              Och så har jag köpt ett par låga röda Converse.

                                            
                                       
                                                     Och ett par vita höga

Och så köpte jag ett par jeans och ett linne som det längst upp fast med ett helt annat mönster, men jag hittade ingen bild på dem.Men ni får ha det så himla grymt!!!

                                                                                                                                         //Leia


Min dag...

Hejsan svejsan!!! ¨Nu har jag varit i Kista typ hela eftermiddagen. Jag skulle ju som sagt byta storlek på linnet men det va tyvärr slut : (. Men jag köpte ett par höga vita Converse + inlägg, det va värkligen på tiden jag hade rätt ont i hällen i mina röda låga så det va nice att ha fixat ``problemet``. Jag hittade massa fina grejer men t.ex jag hittade en jätte fin jeans jacka men det va slut i min storlek, jag hittade jätte fin jeans men det va slut i min storlek så det va ju synd. Kista är ju ett jätte bra ställe att shoppa i men det är ofta få storlekar kvar. Men men jag får väll hitta ett annat bra ställe istället. Sen fikade jag och mamma på Wayne`s Coffe. Jag tog en smoothie och mamma tog kaffe. Den va rätt god. Det va typ mango + lite andra grejer. Jag skulle ju lägga upp shoppingen men jag pallar inte fota och sen hålla på och överför så jag lägger upp en bild från BikBok.se. Jag hittade inte bilder på de andra sakerna så ni får nöja er med bilden ( som jag snart kommer lägga upp) tills vidare, sorry!
Men ni får ha det så himla nice!!!
                      
                                                                                                                                              //Leia


Godmorgon + planer för denna dag :)

Godmorgon!!! Jag vet det är väldigt försent för att säga godmorgon men iaf. Jag sov ut imorse har inte gjort det på länge så det va skönt. Jag sov till runt tio kan faktiskt inte sova längre en så. I know it`s weird. Jag åt frukost för ett långt tag sen också, Idag ska jag försöka göra lite läxor. Sen ska jag till Kista och byta storlek en på linnet. Juste jag måste lägga upp vad jag shoppade sist, sorry för att jag inte har gjort det än! men jag gör det sen. Sen måste jag ringa ett samtal också. Annars är det en chill dag : ). Men ni får ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                                //Leia


Träningen + lite planer för imorrn...

Hejsan!!! Nu har jag vart på träningen och jag åt precis middag. Träningen va väll helt okej. Men imorgon så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Men jag borde antagligen göra mina läxor plus plugga lite inför matte provet. Men jag får se. Jag tänker iaf inte sitta och plugga hela dan! Ska kanske plugga + göra läxorna på morgonen och sen har jag resten av dagen till att göra något kul. Jag måste åka till Kista också jag köpte en tröja från Bik Bok hår om dan, men jag råkade tydligen ta fel storlek för jag provade rätt iaf. Men men det ska jag göra iaf och plugga lite dårå men jag får se vad jag ska göra förutom det. Men det va det jag ville ha sagt. ha det så himla nice!!!

                                                                                                                                            //Leia

Vad jag har gjort tills nu...

Hejsan hejsan!!! Jag har varit ute idag och gort massa grejer. Kom hem för ett långt tag sen och åt lunch. Nu sitter jag och bloggar och äter lite chocklad mums msums! + dunkar musik. Ahh har några prov nästa vecka = (, me don´t like! Men men får hoppas på att det går bra! He he...blev ju som jag sa igår jag gjorde inte läxorna, men jag får göra dem lite snabbt nu. Men ni får ha det så himla gött ; )!!!

                                                                                                                                                  //Leia

God morgon :)

Godmorgon!!! Jag vaknade för typ en halvtimme sen och gick runt lite i huset. Sen tänkte jag att jag skulle blogga då vart det så :). Men idag så får jag se vad jag gör det blir iaf simträningen senare. En sak som är chill är att jag inte har någon tävling i helgen, men nästa. Vi har haft tävling nästan varenda helg. Men men det är ju kul iaf! Ha ha min mage kurrar kanske är för att jag vanligtvis brukar äta frukost lite innan sju (inte på helgerna), så jag antar att jag borde äta frukost nu. Ahh men nu ska jag gå och käka lite frukost. Ha en jätte bra morgon!!!

                                                                                                                                                 //Leia

Film vart det.

Hello!!! Japp det blev en film. Det blev Man in black tror jag att den hette. Den va rätt bra + rolig! Men det va det jag ville säga. Ha det så himla nice!!!

                                                                                                                                                 //Leia

Film?

Ahh varför inte liksom? Men jag får se om det blir det eller inte. Skulle vara kul i såna fall!

                                                                                                                                               //Leia

Tränat,badat + mer

Hejsan!!! Idag på morgonen så vaknade jag rätt tidigt och åt frukost och sen tränade jag efter det tog jag en snabb dusch sen åkte jag till badhuset och badade, va rätt kul faktiskt. Jag har faktiskt inte gjort så mycket mer. Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                                  //Leia

...

Hellooo!!! Jag gick upp tidigare en vanligt imorse och tränade lite gran sen tog jag en dush och fixade mig och efter det åt sprang jag jag frukost sen sprang jag iväg till bussen. Idag hade vi Engelska först sen NO, Matte och sist SO, vi fick lite läxor över helgen också fast ingen NO läxa som tur var! Sen efter skolan har jag bara tagit det chill, dunkat musik m.m. Förresten jag shoppade i lördags och köpte lite nya kläder + Converse. Jag ska försöka lägga upp bilder imorgon, om jag inte är upptagen dårå. Skulle åkt till Grönan med några girls imorgon men det blir inte av eftersom det va några som inte kunde, synd men det få bli någon annan gång : (. Men jag tänkte att jag gör alla mina läxor imorgon så kan jag ha det nice resten av ``lovet``. Jag kommer säkert inte göra det men skitsamma bara. Så himla SKÖNT ingen skola imorgon + i övermorgon, fyra dagars lov, me like! Men det va nog det jag ville ha sagt. Ha det så himla nice!!!


Träning,skolan m.m.

Hejsan!!! Jag kom hem från träningen för ett tag sen, har ätit middag också. Men jag tar min dag från början istället ; ). Jag började som vanligt dagen med att gå upp och sen fixa mig sen åt jag frukost och efter det gick jag iväg för att ta bussen till skolan. Först hade vi Musik vi gjorde massa rytmer och lite noter mot slutet kollade vi på en musik film, sen hade vi Matte va helt okej va rätt chill faktiskt, på Hantverken skulle vi göra en bukett med tre blommor av färgat paper till morsdag som är om ett tag, sist hade vi NO och då lämnade vi in en läxa och höll på och snackade om magneter m.m. Sen åkte jag hem åt lite snabbt packade till simträningen. Sen åkte jag till träningen och herre vad det va jobbigt vi hade väldigt tufft fys + att vi simmade ett ganska hårt
pass efter. Men det är ju skönt att ha tränat iaf. Sen åkte jag hem och åt middag och nu bloggar jag : ). Men nu måste jag fixa lite grejer till imorgon. Ha en jätte bra fortsatt tisdags kväll ; )!!!

                                                                                                                                            //Leia


TYR Challenge

Hejsan!!! I dag har jag vart på simtävling! Imorse fick jag gå upp vid 7 eftersom vi skulle och till tävlingen TYR Challenge hette den. Jag tävlade bara i två grenar 50m bröstsim och 50m ryggsim. Det va rätt kul eftersom det var första gången jag tävlade i en 50m bassäng. Det gick ganska bra på 50m bröstsim jag persade (stav?) lite grann, det var ju bra men sen fick man ju höra att man hade blivit diskad. Men jag förstår inte varför för jag simmade rätt, jag gjorde en korrekt målgång och jag tror jag startade helt rätt också! Men men vad ska man göra. 50m ryggsim gick väl ganska bra inte mitt bästa simsätt så jag får kämpa lite där. Men sen har jag gjort en annan kul grej också fast det kan jag ta i ett annat inlägg : ). Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                                       //Leia


Godmorgon

Godmorgon!!! Hoppas ni har sovit nive!!! Men nu måste jag äta frukost. Ha det nice!!!

                                                                                                                                                //Leia

Hello ;)

Hejsan!!! Idag har jag gjort rätt mycket faktiskt. Jag började dagen med att vakna, äta frukos och sen fixa mig. Sen var det att åka till skolan. Vi började med Hemkunskap det va rätt nice vi gjorde olika muffins olika grupper fick göra olika smaktillsatser med vi fick vaniljsocker, russin, kakao och min grupp fick kakao och vanilj socker. De blev rätt goda faktiskt! Efter hemkunskapen var det SO, NO och sist Svenska. Vid klockan 15 skulle vi kollla på en film så jag och och några vänner åkte till V:by och köpte lite snacks, jag köpte chocklad och en macka eftersom jag skulle ha tgräning typ 40 min efter att filmen slutade så då behövde jag ju äta nåt innan. Sen åkte vi tillbaka och de köpte lite mer snacks, sen väntade vi på några andra personer sen gick vi tillbaka till skolan och röstade på vilken film vi skulle kolla på. Det vart en film ssom jag inte kommer ihåg namnet på men den va helt okej + att den va ganska rolig. Men det va väll en helt okej film kväll. Sen åkte jag tillbaka till V:by hade nice sällskap! Sen gick jag mot träningen och väntade på pappa utanför eftersom han va så snäll och hämtade min tränings väska, jag kunde ju inte ha med mig den till skolan det skulle ha blivit förmycket att bära på. Sen var det träning det va väll helt okej de med. Sen åkte jag hem och åt middag och nu sitter jag och bloggar ; ). Men de va min dag. Hoppas ni har haft det super! Ha en jätte bra fredags kväll!!!

                                                                                                                                           //Leia

Tjena!

Hejsan!!! Jag tänkte att jag skulle ut och springa nu eftersom att det har slutat regna. Jag gillar inte när det regnar och man är ute, fast det är helt okej om man är inne och myser ; ). Hoppas på en skön springtur. När jag kommer tillbaks blir det en dusch sen middag efter det blir det nog läxor. Berättar om min dag sen om jag har tid. Men nu ska jag nog gå ut och börja annars lär det inte bli av. Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                             //Leia

My day...

Hejsan!!! Hoppas ni har haft det grymt! Jag ska försöka göra inlägget så kortfattat som möjligt annars kommer det bli rätt långt! Jag vet att jag inte bloggade igår, men anledningen var ju att jag va på Simiaden ( en simtävling ) och när jag kom hem var jag jätte trött så jag pallade inte blogga då. Hoppas ni förstår! Simiaden gick helt okej, det va bara synd att jag blev diskad i två grenar varav en av dem var en av mina bästa! Men men får fortsäta kämpa. Jag gör kanske ett inlägg sen med mer detaljer, mer invecklat och sånt senare om Simiaden om jag hinner alltså. Men idag så gick jag upp tidigare en vanligt eftersom jag tänkte att jag för en gångs skull inte skulle springa till bussen. Det var rätt skönt att inte behöva stressa och till och med hinna göra lite andra grejer. Jag ska nog fortsätta med det. Sev var det att va i skolan typ hela dan. Vi började med klassråd sen Engelska, Mentortid, Gympa och sist Svenska. Efter det var det att åka till hemspråk men som tur var fick jag skjuts (stav?) dit av snälla pappa, tack för det! Va ju skönt istället för att slippa byta buss tåg och sånt! Sen hade jag ju hemspråk, det va helt okej. Efter det åkte jag hem och fick skjuts ( stav?) halv vägs hemifrån det va ju också nice! Sen när jag kom hem åt jag middag och nu bloggar jag : ).Senare ska jag fixa lite grejer och kanske träna lite. Men jag får se ifall det blir nån träning men hoppas det iaf. Blev ju inte så kortfattat, men lite iaf. Men nu måste jag fixa grejerna. Ha en jätte bra kväll!!!

                                                                                                                                          //Leia

Vad jag har gjort idag...

Hejsan!!! Jag har inte bloggat så mycket idag för att jag har inte haft tid helt enkelt. Men hitills har jag kollat upp vad jag ska simma för lopp + lite andra grejer om tävlingen imorgon, varit ute och sprungit en sväng, gått på några promenader i det fin men blåsiga vädret, käkat frukost, lunch osv, chillat m.m. Ah men ska nog sitta framför tv:en ett tag sen blir det sova för mig måste va pigg till imorgon + att jag ska upp vid 6. Sen måste jag packa också så jag skipper stressa på morgonen. DEt är ju altid bättre att ha allting packat och klart ; ). Men nu ska jag gå och mysa lite framför tv:en. Jag tror inte att jag kommer blogga imorgon men kanske. Ha det så himla nice och önska mig lycka till!!!

                                                                                                                                                //Leia

Hejsan!!!

Hej!!! E lite försent för att säga godmorgon ; ).Hitills har jag hunnit göra en del faktiskt. Jag vaknade och låg i sängen och drog mig ett tag. Sen hade jag planerat att jag skulle ut och springa men jag kände mig för trött så chillade ett tag. Sen efter ett tag gick jag ut på en snabb och skön promenad. Sen när jag kom hem tog jag en snabb dusch och eftyer det åt jag frukost och chillade lite till. det är det jag har gjort + lite mer. Synd att det är lite mullet och idag, annars skulle det varit rätt fint väder. Simiaden imorgon. E lite nervös det e ju målsättnings tävlingen så jag hoppas verkligen att det går bra! Men jag har tur att jag inte behöver simma idag trodde att jag skulle behöva det men tydligen inte. Men det är ändå lite dåligt eftersom då får jag simma alla loppen imorgon... men men jag får fixa det ; ). Hoppas det går bra förr resten av gruppen som är där! Lycka till och kämpa nu!!! Men nu har jag inget mer att berätta. Ha en jätte bra dag!!!

                                                                                                                                               //Leia

Ska åka till träningen nu...

Hejsan!!! Ska åka till simträningen nu. Hoppas det blir nice! Och att brudarna är där har saknat dem! En sak är ju synd LMFAO spelar ju på Grönan idag skulle velat gått men jag behöver gå på träninge eftersom målsättnings tävlingen är i helgen! Hoppas det går bra då! Ah men nu måste jag springa till bussen. Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                          //Leia
                                                                                                                                                    


Min dag...

Hejsan!!! Jag kom precis hem från skolan idag. Va helt okej började dagen med Hemkunskap sen SO, NO och sist Svenska. Fick en Svenska läxa också som vi kommer förhöras på muntligt jag diggar inte muntliga förhör! Men men vad ska man göra (?), men som tur är den inte så svår så det går säkert bra iaf, hoppas jag! Men men nog pratat om skolan. Det va bake sale efter skolan. Det fanns jätte stor bullar för bara 5 kr men jag va inte så sugen så det vart inget för mig. Fick sällskap en bit vägen hem idag med : ). Senare blir det träning. Längtar faktiskt för då får jag träffa brudarna, har inte sett dem på en vecka! Ska ta och äta nåt snart också. Ah men nu måste jag packa och käka nåt. Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                             //Leia


Funderar...

Hejsan svejsan!!! Jag sitter och funderar ifall jag skulle köra på en ny design? Ah ja vi får se men kommentera gärna ifall ni tycker att jag ska göra det. Va bara det jag ville säga. Ha det så himla nice!!!

                                                                                                                                              //Leia

Äntligen riktig vår/försommar!!!

Hejsan!!! Idag va jag i skolan. Helt okej som vanligt bara att det var vår senaste dag började med Matte sen Engelska,SO,Engelska och sist Svenska. Fick sällskap av Line hem idag : ). På vägen hem var det så varmt i bussen och det va propfullt  så jag gick av några stationer innan och gick resten av vägen hem + att det är så himla fint väder. Jag blir verkligen glad av det. Liksom äntligen riktig vår/försommar. Snart går alla i shorts. Imorgon är det fredag yeah! Min favvodag + lördag dårå. Idag är det bara chill inga läxor skönt! Har jag för mig iaf. Men hoppas det! Nu måste jag fixa en grej. Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                           //Leia


Prat...

Hejsan!!! Första dagen i skolan efter det lilla lovet. Det va helt okej vi började med Engelska sen NO, Matte och sist SO. När jag va på väg hem i bussen det va så himla varmt + busslukten,jag gillar inte busslukt vet inte varför men det va verkligen inte good feelings!  Men det var väldigt fint väder alltså hoppas det fortsätter så här! Snart är det fredag om just two days! I helgen är det Vår simiaden terminens viktigaste tävling hoppas det går bra. Jag vill verkligen lyckas/vinna där! Men jag känner mig rätt otränad eftersom jag missa typ hela simiaden lägret. Men jag kanske kan träna lite styrka och kondition hemma. Senare idag ska jag nog göra lite läxor, chilla och blogga ( om jag har tid ). Men nu måste jag ta når och äta känner mig rätt hungrig. ha det så himla bra allihop!!!

                                                                                                                                                     //Leia

Fin bild...

 

                                                                                                                                                     //Leia

Hitills har jag...

Hello!!! Hitills har jag gjort klart några läxor, ätit en lunch som var jätte god m.m. Senare idag kanske jag tar en promenad eller nåt. Jag är så himla glad äntligen är det fint väder som har hållt sig i ett tag. Bara för att jag sa det kommer det säkert va dålgt väder imorgon. Men jag hoppas på det bästa. Imorgon är börjar skolan igen. Fast det va ju två skoldagar mindre iaf. Men nu har jag inget mer att säga. Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                            //Leia


Rätt glad...

Hejsan!!! Jag är rätt glad faktiskt eftersom min statistik har gått upp. Anledningen är nog att jag blev dagens blogg på Nikkys blogg. Tack så mycket Nikky!!! Till alla er nya ( och er andra!)  hoppas ni gillar min blogg och att ni kommer fortsätta att följa den! Tack en en gång Nikky! Det va det jag ville ha sagt. Ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                          //Leia

Godmorgon : )

Godmorgon!!! Jag har precis ätit frukost. Planerna för idag är typ göra lite läxor, kasnke städa mitt rum + rensa och fixa min garderob,chilla lite och blogga ofc! + gå ut en sväng i det fina vädret är ett måste, jag kan inte sitta inne hela dagen när det är så här fint väder eller?  Det är nog det jag ska göra idag. Hoppas vädret  fortsätter va så här fint! Imorgon börjar skolan igen = (. Men jag borde va glad eftersom det är två dagar mindre iaf.  Ha det så himla nice ; ).

                                                                                                                                               //Leia

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus