.

.

Ska åka till träningen nu

Hejsan! Ska åka till träningen typ nu, har redan haft en träning imorse kl 8 men nu blir det en till. Men det är endå den sista träningen för säsongen om man inte räknar med den i helgen. Juste jag har ju inte berättat att jag ska på läger i helgen. Men det är typ ett gemensamt avslutnings läge för B - grupperna. Kan berätta mer sen. Men ni får ha det så himla nice!
 
  //Leia

Min dag : )

Hejsan svejsan! Hoppas ni har haft en bra dag! Det har jag haft : ). Jag började dagen med att fick klart allt inför träningen. Den började kl 08:00! Rätt jobbigt att behöva gå upp tidigt det är ju sommarlov liksom ; ).

.

.

Hejsan!

Hej sötisar! Hoppas ni har haft det grymt! 

Angående bilder...

Hejsan! Ni kanske har märkt att jag inte har lagt upp bilder på ett rätt långt tagsås jag bestämde mig för att lägga upp några bilder iförrgår Men det funka inte så jag tänkte ah men då testar jag imorgonoch då gjorde jag det medhåll funkade det inte så jag tänkte okej då försöker jag igen idag då och då funkade det inte heller blir rätt irriterad faktiskt! Men men får väll fortsätta försöka. Men det kanske barainte funkar att ladda upp bilder från Ipadekaskad testa om det funkar från vanlig dator. Men hoppas ni förstår! Va bara  det jag ville säga. Ha det så himla gött! 
 
  //Leia

Hej!

Hej allihopa! Jag åt lunch för ett tag sen. Rätt sent men jag va och lämna filmen. Jag cyklade dit med brorsan, efter det har vi bara snackat lite och chillat. Rätt skönt faktiskt. Men en bra sak jag känner mig lite bättre, det är ju bra! Träningen i eftermiddag blir det. Nu ska jag fortsätta mysa. Men ni får ha det så himla bra!
 
  //Leia
 
   

Godmorgon!

Godmorgon!
Jag åt frukost för ett tag sen. Igår kväll så gjorde jag ett inlägg men det gick inte att publicera vet inte varför men hoppas ni förstår! Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra blir nog chilloch träning eftermiddag. Juste jag måste åka och lämna filmerna jagoch Becka hyrde när hon sov över hos mig. Jag tror sista dagen va idag. Men jag får väll åka och göra det lite senare. Men ni får ha en grym morgon!
 
  //Leia

Godmorgon

Godmorgon!

Godmorgon

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott! Jag vaknade för ett tag sen och åt frukost sen så skypa jag lite med brorsan! Han åkte ju till Thailand igår. Sen så fixade jag mig, blev faktiskt klar precis. Men jag ska åka till mina kusiner så kanske inte bloggar idag. Men vi hörs när jag har kommit hem. Ha en grym dag!

//Leia

Godnatt!

Godnattoch sov gott!
 
  //Leia

.

.

.

.

Grattis på födelsedagen!

Hej! Ville bara säga Grattis på födelsedagen Hedvig! Hoppas du får en grym dag! Duenär en väldigt snäll person som man kan lita på bara så du vet 😊. Men det va bara det jagville säga. Men ha det så himla nice! 
 
  //Leia

Godmorgon!

Godmorgon! Idag så ska jag ta det chill och bara mysa känner mig inte så frisk : (. Synd det men vad ska man göra. Hoppas jag är bättre imorrn iaf! Men jag åt frukost för ett tag sen sen har jag hålt på med min **** som jag fick igår, berätter senare vad det är ; ). Men jag har faktiskt inget mer att säga. NI får ha en grym dag allihop! 
 
  //Leia
 
 

Godnatt! ; )

Hello! Ska ta och lägga mig snart är rätt trött. Men Godnatt och sov sött!
 
  //Leia 

Min dag

Hejsan! Idag så har jag haft släkting kalas eftersom jag fyllde år i tisdags. Jag skulle egentligen haft det på imorgon men då ska min brorsa åka till Thailand så vi ändrade det. Det va rätt trevligt eftersom jag inte har träffat några av dem på ett tag! Så fick jag äntligen mina presenter! Jag fick välja om jag skulle få dem i torsdags eller idag, och dum som jag va valde jag på idag men jag tänkte att då får jag allt på en gång. Jag är värkligen nöjd med vad jag fick! Jag gör ett inlägg imorgon om vad jag fick + bilder om jag orkar ta några. Men det va det jag ville ha sagt. Ni får ha det så himla nice!
 
  //Leia

Glad midsommar!

Hejsan! Jag ville bara säga Glad midsommar! <3

//Leia

Godnatt! :)

Hej! Jag berätter om min dag imorgon, måste sova nu så jag är pigg imorgon. Berätter vad jag ska göra då också men det kommer iaf bli kul! Men nu måste jag värkligen sova, ska upp rätt tidigt också.
 
  //Leia

Goood morgon! En speciel dag idag, för mig iaf ;)

Godmorgon! Fick frukost på sängen idag och anledningen är ju att.....jag fyller år idag!  Mamma, pappa och lillebrorsan kom in och sjöng och gav mig frukosten för ett tag sen. Men hoppas det blir en nice dag! Har träningen senare idag jag tror nog att jag ska släpa mig dit iaf. Annars blir det nog en chill dag med massa kul! Men som ni säkert har märkt har jag inte bloggat på några dagar, jag gör ett inlägg sen om vad jag har gjort medans jag inte bloggade om jag har tid dårå. Men nu ska jag ta och fixa mig sen får jag se vad planerna blir. Men ni får ha det så himla bra!!

  //Leia

Träning...snart iaf

Hej! Jag ska åka till träningen nu. Hoppas det blir bra! Men bloggar när jag är hemma. Ha det så himla grymt!

  //Leia

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!! <3

Hejsan! Jag hade ju som sagt avslutning i skolan idag. Min morgon var lite crazy. Jag försov mig lite och skullde därför inte hinna platta hela håret. Jag hann bara platta typ en tredjedel och det ser ju inte så bra ut med en tredjedel av håret plattat och resten lockigt ( mitt vanliga ). Så det fick bli en inbakade fläta men men vad skulle jag ha gjort annars?! Jag  gör ett inlägg sen med en bild på min klänning. Men jag kom till skolan precis innan vi började så det va ju tur. Sen pratade våra lärare om allt och inget sen gick vi ner till en annan byggnad. Jag vet att det inte är så vanligt att ha avslutning inomhus men de skulle visa oss en video ( berättar mer om den längre ner ). När vi väll satt där så var de en lärare som pratade om  lite grejer sen var det några som läste upp lite texter, dikter och sånt. Efter det var det några som sjöng och sen var det lite prisutdelning för olika grejer. Sedan höll rektorn sitt tal, som tur var var det inte så jätte långt! Och efter det fick dra. Sen var det lite kramar och sånt. Efter det drog jag och brudarna och köpte glass fast de flesta köpte käk för att fira. Så vi satt och snacka lite grann. Sen drog jag hem och käkade lunch eftersom jag bara hade ätit glass när vi åt dårå. Och efter det har jag bara tagit det chill.  Men ÄNTLIGEN SOMMARLOV!! Och så fyller man år nästa vecka. Så himla nice alltså! Ska bli mitt bästa sommarlov med bad, glass, kompisar + massa mer. Men det va det jag ville ha sagt. Ni får ha en jätte bra onsdag!

  //Leia


Godnatt! <3

Hej! Nu har jag fixat till det sista inför imorgon, har ju skolavslutning då. Jag ska ha en blommig klänning med ett brunt bälte och ballerina eller vita höga Converse, tror nog inte att jag tar dem röda låg.  Så himla skönt! Snart är det sommar lov och jag fyller år om nästan mindre en vecka. :) Jag ville bara säga godnatt, jag tänkte gå och lägga mig snart vill ju va pigg imorrn!

  //Leia

Hejsan svejsan!

Hejsan! Idag var jag i skolan vid halv nio till lite innan halv tolv, vi fick sluta en halvtimme tidigare vi skulle slutat tolv men man är ju bara glad för det. Vi städade våra bänkar. klassrummet m.m. Sen i hade vi det bara chill och sist så fika vi. Vi skulle gått till stranden men det va inte så nice väder och då tänkte vi kolla på film men den skulle vi inte hinna se klart på långa vägar. När jag kom hem chillade jag kollade på tv och så, sen började jag göea mig i ordning inför träningen. Jag åkte lite tidigare för att köpa en grej till avslutningen imorrn. Sen hade jag träning, vi rätt få idag. Det va en ganska bra träning, eftersom vi tränade på mitt favvo simsätt - bröstsim. Så et va kul. Sen efter träningen köpte jag lite presenter till min mentorer, hoppas de gillar presenterna! När jag kom hem så åt jag en god middag, sen kollade jag lite på fotboll och nu bloggar jag ;). Nu tänkte jag fixa klart allt inför imorgon skolavslutning då. Så ni får ha det så himla bra!

  //Leia

Godnatt! ; )

Hello! Jag har suttit och kollat på fotboll SVE - UKR va en helt okej match. Ville egentligen bara säga godnatt och dröm sött!

  //Leia

Grönan!

Hejsan svejsan! Som sagt var jag ju på Grönan idag. Det va väldigt kul! Jag åkte aldrig Twister förra året för att det va för mycket kö, men jag åkte den den här gången och den va rätt rolig faktiskt! Trodde att den skulle va läskig men den va bara rolig fast det kändes lite i första backen men annars var den bara rolig. Jag hann aldrig åka Kattapulten och Extreme för att de va för mycket kö och Jetline va stängd och ingen ville åka Tilt : ( och jag ville inte åka ensam. Men jag hann åka några stycken t.ex. Fritt Fall, Twister, Flygande mattan, Vilda musen och Kvasten. Och jag åkte Insane! Trodde att jag skulle få panik där uppe men den va 7kt rolig! Jag rekommenderar Twister, Fritt Fall, Insane och...a ja Vilda musen är rätt bra. Men jag hade iaf en nice dag! Men det va det jag ville säga. Ni får ha det så himla grymt!

  //Leia 


Godnatt! : )

Hejsan! Jag tänkte gå och lägga mig snart är rätt trött kan va p.g.a. träningen. Men imorgon ska jag till Grönan så det blir nice! Ingen updatering imorgon som sagt bara kanske eftersom jag ska va på Grönan nästan hela dagen. Men godnatt och sov sött!

  //Leia

Grattis!!

Hejsan svejsan! Jag ville bara säga grattis till Elin! Hoppas du fick en 7kt grym dag!! Bara så du vet du är snäll, rolig, förlåtande, ärlig + massa mer! Du är helt enkelt en bra person. Men hoppas du får en fortsatt bra födelsedag! Men det va allt jag hade att säga. Ni får ha det så himla nice!!

  //Leia

...

Hejsan! Va ju på träningen tidigare idag den va helt okej som vanligt dårå hehe...men jag har faktiskt inte gjort så mycket idag för utom att chilla, dunka musik, träna, mysa med familjen och kolla på fotbolls EM brorsorna sitter och ``glor` hela dagarna. Tyckte det va helt okej att titta på fotboll förrut men nu när man har gjort det ett tag är det si så där men men. Jag fyller år snart om typ en vecka och två dar nåt sånt iaf, det ska bli kul! Imorgon ska jag till Grönan med dem bästa + lite annat folk dårå. Men det blir nice. Jag kommer nog inte blogga imorgon kanske ett inlägg på kvällen men vi får se. Men ni får ha det så himla grymt!

  //Leia


The A Team - Ed Sheeran

Hej! Här en ganska bra låt, enligt mig dårå. ; )



  //Leia


Hej!

Hejsan!


Godnatt!

Hej! Jag ville bara säga godnatt och sov sött!!! : )

  //Leia

Min dag...

Hejsan!!! Jag har varit i stan nästan hela dagen. När jag kom hem så tog jag en promenad i det fina vädret, sen åt jag en god middag, efter det slappade jag framför tv:n och nu bloggar jag. I stan hittade jag massa fina grejer men jag köpte en klänning till skolavslutningen, ett coolt och snyggt halsband, vanliga vita pärl hörhängen ( tappade bort min förra om nån ville veta ), en present till en vän och en vit tub tröja. Det va nog allt jag köpte. Jag måste köpa ett par skor som jag ska ha till klänningen, om jag inte hittar några kanske det funkar med mina vita höga eller röda låga Converse. Men ska se till så jag blir fin iaf! Ska försöka lägga upp bilder på shoppingen så fort som möjligt! Men jag har inget mer att säga. Ni får ha det så himla nice!!

  //Leia

Mot stan : )

Hejsab svejsan!!! Nu ska jag åka in mot stan med mamsen ska köpa skolavslutnings klänning. Jag har redan valt en men nu ska jag prova och sånt. Hoppas det finns kvar i min strl! Men jag bloggar när jag kommmer hem, och då kan jag lägga upp bilder på vad jag har köpt. Men ni får ha en grym lördag!!!

  //Leia

Godmorgon!

Godmorgon allihop!!! Vaknade vid 8 imorse, åt frukost vi halv tio och sen har jag satt på mig lite myskläder och bara chillat. Senare idag ska jag åka in till stan och fixa lite grejer sen ska jag fixa en present till en av kompisarna som fyller år imorgon. Jag kanske hittar på något mer också men vi får se. Men det är nog vad jag ska göra idag + blogga dårå, såklart! Men det va allt. Ha det så himla bra!!!

  //Leia

Godnattish

Hello!!! Jag ska ta och gå lägga mig nu är rätt trött efter träningen + lite sjuk : (, men men...bloggar imorgon berätter vad jag har för planer då också ; ).  Det hade jag hade tänkt o säga va egentligen bara godnatt och sov sött!

  //Leia

Tjena tjena!!! ; )

Tjena tjena!!! Idag hade vi elevens val jag hade Passion for Fashion som sagt. Det va en liten tävling i slutet och jag hade sån tur att jag vann. Jag blev rätt glad. Ett jätte stor tack till alla som röstade på mig! Jag fick en fet marabou chocklad mums mums... kompisarna fick så klart smaka ; ). Sen hade jag ju träningen på eftermidaggen Becka va inte där : (,  hon skulle på studentmottagning.....hoppas det gick bra! Va en helt okej träning iaf. Jag har några nice-iga (ett ord from the lexikon in my head ; ) ) planer för imorrn , så det blir bra! Men men...det va allt jag hade att säga : ). Ha en jätte bra fredagskväll!!!

  //Leia  

   
                                                 
                               P.S. En bild på den mumsiga chockladen!!! : )
                                                                                                 

Hello ; )

Hejsan!!! Idag så hade vi elevens val i skolan. Jag fick Passion for Fashion som förra året dårå. Så det blev lite samma sak men men det va bara halv dag så det va okej. Vi började vid halv nio och slutade halv ett vi fick slut en halv timme tidigar det var ju nice iaf. I helgen ska jag fixa lite grejer. Imorgon blir det halvdag i skolan och träning kanske hittar på något annat också men vi får se ; ). En dålig sak jag har blivit förskyld och det är nog p.g.a. av träningen i tisdags det var ju halv träningen utomhus i regn och andra inomhus i skön värme. Det är juni nu liksom man ville ju inte vara förskyld när det är sommar. Jag har skolavslutning på onsdag hoppas att jag är frisk då, fast det tror jag att jag är. + att jag fyller år snart : ). Men nu ska jag inte klaga mer finns värre saker en en vanlig förskylning. Men jag har faktiskt inget mer att till lägga ; ). Men ha det så himla bra!!!

                                                                                                                                               //Leia

Hejsan!!!

Hejsan!!! Idag har jag inte gjort så mycket jag har kollat på film, dunkat musik, chillat, tagit en lång promenad,bloggat gjort en jättegod smoothie som jag satt och åt medans jag kollade på filmen. Det är typ det jag har gjort. Jag har värdens träningsvärk i hela benen sen träningen igår, den va rätt hård! Men det är bra då kommer man i form ;).Jag köpte ett rätt fint armband för några dagar sen tänkte fixa en bild och lägga upp. Den kommer förmodligen upp imorrn.Vädret har börjat bli bättre det har ju spöregnat i nästan en vecka så det är ju nice. Men nu har jag inget mer att säga. Ha det sjukt grumt!!!

                                                                                                                                                       //Leia

        

Sorry!!

Hej! Det var ett tag sen sist och det är inget jag är glad över! Förlåt för att jag inte har bloggat på evigheter! Jag ska skärpa mig nu. Snart är det sommarlov och då ska jag försöka fixa grym updatering kanske en ny design och header vi får se. Hoppas det blir bra iaf! Men det va allt jag ville säga. Ha det så himla nice!!!

                                                                                                                                                 //Leia


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus