Ny header : )

Hej !!! Jag glömde berätta att min kompis blev klar med min header ( hon blev typ klar med den på typ 10-20 min) det gick ganska snabbt. Header jag hade förrut va helt okej , men den här är mycket bättre . Tack,tack !!! Va bara det jag ville säga tävling imorgon igen fast då ska jag bara tävla i två grenar, 50m ryggsim och 100m bröstsim. Hoppas det går bra : ). Ska nog sova snart så jag pallar med tävlingen imorgon ; ). Godnatt : ).

                                                                                                                                          //Leia

Hemma igen...

Hej !!! Jag kom hem från simtävlingen för ett tag sen. Det gick helt okej , det var ju första gången jag tävlade i dom grenarna. Den bästa placeringen jag fick var fyra på 50m fjäril. Hoppas det går bra i morgon iaf 100m bröstsim och 50m ryggsim. Efteråt så åkte jag hem till min kusin och chillade lite.Resten av dagen ska jag nog ta det lugnt. Och mysa på kvällen : ). Det va bara det jag ville säga ha en jätte bra eftermiddag ; ).

                                                                                                                                          //Leia


Mot tävlingen...

Godmorgon!!! Jag ska åka till tävlingen nu, ha en jätt bra dag : ).

                                                                                                                                                      //Leia


Godnatt

Hej !!! Tävling imorgon hoppas det går bra, måste åka vid sju på morgon, eftersom det är i Södertälje = (.Jag kommer nog inte blogga imorgon, men kanske hoppas det.Ville bara säga Godnatt : ).

                                                                                                                                                  //Leia

Hejsan

Hej !!! Idag har jag haft en ganska stressig dag jag glömde att jag hade simträning kl 16:40, jag trodde att jag började vi 18 men jag hann iaf jag kom lite försent bara. Men det va ju för att vi hade bake sale det gick faktiskt bra vi kännade ihop en bra summa iaf men det kostar ju ganska mycket om cirka 60 barn ska till Grönan, vi ska dit med våran parallel (stav?) klass. Men jag kom hem från simträningen typ nu. Det är tävling i södertälje imorgon, jag ska tävla i 5 eller 6 grenar hoppas det går bra. I Men nu ska jag äta middag. jag vet inte om det blir fler inlägg idag så jag säger Godnatt nu.

Bakar

Hej svejs !!! Just nu håller jag på att baka sockerkaka till bake salen imorgon. Hoppas den blir god men nu måste jag fortsätta. Hejdå ; ).

                                                                                                                                            //Leia

Godmorgon

Godmorgon sunshines :). Jag ska nsart ta bussen till skolan ska bara äta frukost. Men idag så är det Onsdag skola igen Engelska först sen NO,Matte och SO, på SO:n har vi veckans nytidsfrågor, jag har inte kollat någon nyhets grej hoppas det går iaf. Imorgon ska vi lämna in ett grupp arbete som är ett prov , jag kommer nog åka hem till Jossi :). Det är typ min dag.Inlägget om min dag igår kommer senare idag. Nu måste jag äta frukost. Ha en jätte bra dag!

                                                                                                                                                      //Leia

...

Hej !!! Jag är jätt trött efter träningen så jag bloggar imorgon om min dag. Säger Godnatt nu sötisar ; ).

                                                                                                                                               //Leia

Hejsan

Hej !!! Jag ska till träningen nu , jag bloggar ner jag kommer hem promise. Hejdå ; ).

                                                                                                                                                 //Leia

...

Hej !!! Jag är ledsen att jag inte har bloggat för en nu! Men,men idag så va jag ju i skolan som vanligt det var helt okej först hade vi klassråd sen Engelska det va checkpoint hoppas det gick bra iaf,sen hade vi mentorstid fast jag behövde inte prata den här veckan,sen hade vi Svenksa sen hade jag hemspråk. Sen hade jag ju hemspråk kom hem extra sent idag för att jag skulle åka och fixa en grej.Men jag har faktiskt inte så mycket att skriva om så det var allt från mig idag. Säger Godnatt nu : ).

                                                                                                                                            //Leia

:)

Hej !!! Helt plötsligt blev jag sugen på en smoothie och gjorde en, den blev faktiskt väldigt god , inte så konstigt egentligen jag har alltid gillat smoothie både att äta och göra. Hoppas ni har haft det bra idag det är ju våffeldagen idag. Har ni ätit några våfflor? Jag har inte gjort det jag brukar må illa efter det :( , det är ju jätte gott men det är bara att gilla läget. Imorgon börjar skolan igen. Jag har ett Engelska prov på min andra lektion kan man säga jag har klaasråd först. Hoppas det går bra iaf , jag kanske borde plugga lite eller åtminstonde kolla igenom det lite snabbt. Det blir nog ingen mer updatering idag så jag säger Godnatt nu. NI får ha en så himla bra söndags kväll :).

                        
              Skulle vara gott med våfflor men, men som jag sa kan jag inte äta det utan konsekvenser .

                                                                                                                                                  //Leia

Simträning + lite andra grejor

Hej !!! Jag kom hem från simträningen för ett tag sen det va helt okej vi körde fjärils lagkamp + att man skulle ha som ett band så att benen satt ihop,det laget jag var i vann :). Men iaf imorgon börjar skolan :(. Men,men så är det åhh har hemspråk imorgon, hatar att jag kommer hem sent då! Funderar på att fixa till bloggen så den bli riktigt snygg i veckan , men jag får se om jag hinner hitills har jag gjort några små ändringar. Hopas det blir fint iaf. Nä nu kommer jag inte på något mer att skriva ni får ha det så himla nice !!!

                                                                                                                                                     //Leia


Ska snart till...

Hej !!! Jag ska packa ner lite grejer i tränings väskan sen ska jag åka till simträningen. Vi kommer ha ett test idag på lite grejer det värsta är chins jag är inte direkt jätte bra på det, hoppas det går iaf. Jag bloggar mer sen , måste åka nu. Ha det nice allihopa :).

                                                                                                                                                  //Leia

Hejsan : )

Hejsan !!!  Idag så sov jag faktiskt ovanligt länge för att vara jag jag sov till typ halv tio ( jag vet att det inte är länge men för mig eftersom jag typ alltid brukar vakna sju eller åtta på helgerna. Men idag är det simträning vid två och sen får jag se vad jag gör. Jag vill bara påminna er igen så att ni inte kommer försent till något att det man ska ställa klockan till sommartid, alltså en timme fram. Det va faktiskt ganska fint vder idag , me like ; ). Men nu kommer jag inte på något mer att skriva så ni får ha det så bra : ).

                                                                                                                                          //Leia


Sommartid

Hej !!! Glöm inte att man ska byta till sommartid imorgon, en timme fram alltså. Och jag säger godnatt nu eftersom det inte blir något mer updatte idag. Jag ska mot tv:n nu och sitta glo lite ; ). Va bara det jag ville säga :).

                                                                                                                                    //Leia

Saturday

                  
                    
    
                                                                                                                                             //Leia

Tacos

Hej !!! Jag åt ju tacos till middag idag lika gott som vanligt , blir mys idag istället för igår har redan berättat varför. Jag ska nog mot tv snart. Hoppas det går något bra på tv.Jag tror inte att jag kommer blogga mer idag så jag säger Godnatt nu.Ni får ha en jätte bra lördags kväll : ).

                                                                                                                                           //Leia

Min dag...

Hej !!! Jag är ledsen för att jag inte har bloggat så mycket idag det är för attt jag har inte gjort så mycket och det är ju inte kul för er att läsa om det. Jag kollade iaf på Top model Sverige på datan jag har ju missat dem flesta av programen så att jag tänkte att jag tar igen allt. Men iaf jag ska äta tacos till middag mums mums, jag älskar tacos det har jag alltid gjort. Hoppas ni också äter något mumsigt till middag! Men i kväll så blir det mys eftersom jag har träning på fredagar och jag missar alla bra program och det är ju inte kul att ha fredagsmys när det inte går något bra på tv, men det blir tv ikväll istället. Nu ska jag snart äta hoppas det smakar bra. Ni får ha det så himla bra !!!

                                                                                                                                            //Leia

Godmorgon

Godmorgon !!! Har ni sovit gott? Hoppas det iaf ! Jag vaknade faktiskt ganska tidigt men jag valde att somna om. Just nu sitter jag och bloggar medans jag sitter och äte frukost. Jag var sugen på smoothie så jag gjorde en. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag , men,men jag får se. Jag vet inte vad jag ska skriva om mer så ni får ha en jätte bra dag sötnosar : ).

                                                                                                                                          //Leia


Simträning

Hej !!! Jag kom hem från simträning en för ett tag sen har ätit middag också. Simtränigen var helt okej tur att Becka och Hanna va där dom gjorde det roligt ,och ni andra med : ).Efter träningen så kunde jag inte hitta mina skor ( mina favorit skor ,det är ett par puma skor ) jag lättade jätte länge, och till slut hittade jag dem snacka om tur, vem skulle vilja åka hem barfota.Men idag som jag tror att jag berättade förut ( inte helt säker ) så kollade vi på film i skolan det va inte direkt världens bästa film men bättre en att ha riktig lektion. Men fick göra våra SO presentationer iaf : (, men det gick ganska bra. Jag har faktiskt inga planer för imorgon få se vad jag kommer på. Kanske kollar på film eller nåt.Men,men jag för se. Hoppas ni har det nice coolingar ; ).

                                                                                                                                        //Leia


...

Hej !!! Jag ska åka till simträningen nu. Måste åka. bloggar mer sen ; )

Hej

Hej !!! Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Det va en helt okej skoldag faktiskt ganska bra vi fick kolla på film istället för att ha Slöjd/HKK för att slöjd och HKK lärarna va på kurs. PÅ SO:n så fick vi görra våran presentation min grupp fick göra en om julen. Det gick rätt så bra faktiskt.Vad har ni gjort idag? Senare idag ska jag på simträning.

Godnatt

 
Hej !!! Jag ville bara säga Godnatt och sov gott .Det blir inga fler inlägg idag + ville också säga att det blev något konstigt med mitt förra inlägg det stod att jag hade lagt upp det 18:19 men det gjorde jag inte, jag vet inte vad orsakenn är. Godnatt : ).

                                                                                                                                         //Leia

Har varit ute och sprungit.

Hej !!! Jag kom precis hem från att ha varit ute och sprungit.


Jätte fint väder idag : ) !!!

Funderar på att...

Hej !!! Jag funderar på om jag ska ut och springa med pappa elller själv helst med honom jag gillar sällskap mycket roligare då. + att det är så fint väder jag behöver bara ha nån tunn tröja, tunna byxor och ett par löpar skor ( vart jag nu har lagt dem ).Aa jag ska ut och springa har bestämt mig nu föratt 1 jag behöver bara byta om lite snabbt sen är jag klar. 2 Jag får kondition. 3 jag kan lyssna på musik medans jag springer + att det är fint väder. Nu måste jag byta om. Bloggar mer sen. Hejdå Sötisar = ).
                                                                                        
                                                                                                                                //Leia

Min dag...

Hej !!! Vad har ni gjort idag ? Jag kom förresten hem från skolan för ett tag sen. Vi bakade inte idag på Engelskan vi ska tydligen göra det nästa vecka. Idag så hade jag först mattte sen engelska,So,Engelska och Svenska. Det va en helt okej dag. När jag kom hem gjorde jag en smoothie : ) , jag tog bara lite frukt och  jucie det va faktiskt väldigt gott! Visst är det fint väder idag hoppas det fortsätter så : ). Men Hejdå från mig ; ).

                                                                                                                                              //Leia

...

Hej !!! Jag kom inte på någon bra rubrik så det blev bara nåt. men iaf hur mår år ni? bra? Det gör jag : ). Hoppas ni gör det med! Förlåt att jag inte har bloggat för en nu men det var för att idag efter skolan så åkte jag och mamma till V:by och fickade vi kollade runt i några affäre också = ), jag hittade en jätte fin tröja men det fanns inte i min storlek = (. Jag köpte ett par ljusa jeans , jag tycker att dom va ganska fina.Jag kom hem för ett tag sen har precis tagit en dusch och smörjt in mig med body loution. Imorgon är det skola igen. Imorgon på Engelskan har jag för mig att min engelska lärare sa att vi ska backa chocklad kakor eller chocklad muffins eller något annat iaf något som har chocklad i sig , det ska bli gott! Jag ska äta middag snart. Undrar vad det blir ? måste sluta nu mamma ropar. Hoppas ni har det nice sötisar ; ).

                                                                                                                                              //Leia

Home again ; )

Hej !!! jag kom hem från simträningen för tyo 20 min sen, det va helt okej tur att Becka va där = ). Jag vet inte vad jag fick på matteprovet för att han ( läraren ) kommer lägga upp det / rätta provet imorgon. Nu måste jag äta middag bloggar mer sen ; ).

                                                                                                                                               //Leia

Tjabba : )

Hej !!! Jag kom hem från skolan för ett tag sen jag stannade kvar en timme och fixade en grej ( det va inte kvarsittning ). Idag tog jah bussen istället för tåg , jag brukar ta tåg för att det går lite snabbare men idag blev det inte så jag skulle göra sällskap med en snäll tjej ; ). Som jag har sagt hade jag ju matte prov idag , det va inte så jätte svårt men man vet ju aldrig med mig jag gör typ alltid slarvfel ; ). Men jag tror jag fick typ C eller iaf godkännt. Vad har ni gjort idag ? Jag ska på simträning snart ska käka någon macka eller nåt måste sluta nu ska åka snart. Ni får ha det så himla nice sötisar !!!.Bloggar mer sen : ).

                                                                                                                                   //Leia

Godmorgon = )

                       

Godmorgon ; ) Hoppas ni har sovit gott ! Jag har matte prov idag = (, hoppas dett går bra. idag har jag först musik sen matte,study skills och NO. Helt okej dag sen ska jag stanna kvar i skloan för att göra en grej men nu måste jag äta frukost annars kommer jag misssa bussen. Ha så himla bra dag ; ).

                                                                                                                                           //Leia

Godnattish ; )

                              
Hej !!! Jag ville bara säga godnatt : ).

                                                                                                                                             //Leia

Pluggat...

Hej !!! Har pluggat lite och gjort lite andra grejer som vanligt ; ). Det är jätte ttråkigt att plugga + att jag måste göra NO Läxan nu = ( ... bloggar kankse mer sen. Hejdå : ).

                                                                                                                                             //Leia

Hemma...

Hej !!! Hoppas ni mår bra = ). Jag hade ju hemspråk idag vi slutade försenat så jag kom hem för typ en halvtimme sen. Imorgon är det matte prov och jag har inte pluggat ett dugg, jag måste verkligen skärpa mig ! Men...jag får plugga när jag är klar med det här inlägget.Idag så fick jag ett jätte fint halsband av Bella = ). Tack, tack ! Annars så hade jag en helt okej skoldag det hände en grej fast jag vet inte om den personen vill att jag berätter så sorry. Ska äta middag snart . Måste plugga nu och göre en NO läxa. Det kanske inte blir något mer inlägg idag så jag säger godnatt nu.Ha en jätte bra måndagskväll ; ).

                                                                                                                         //Leia

Good morning

Godmorgon !!! Jag vaknade för ett tag sen, jag försov mig lite men det gör inget jag kommer hinna ändå- Idag så har jag klassråd som första lektion, sen har vi engelska,idrott och svenska. EN vanlig skoldag. IMorgon är det matteprov = (.Juste jag har hemspråk idag , det är väl helt okej men jobbigt att komma hem sent. Nu måste jag börja fixa mig bussen går snart . Jag bloggar mer sen ; ). Hejdå ,ha en bra dag = ).

                                                                                                                                          //Leia

Simträning + massa annat

                                       
 
Hej !!! Hoppas ni mår bra ! Det gör jag iaf ; ).Kom hem från simträningen för ett tag sen . Jag skulle inte hoppats på att vi skulle köra hårt för att det var precis va vi gjorde vi fick köra jätte många längder benspark max,iaf hårdare en vanligt. När hoppade in i bilen fick jag reda på att min snälla storebror hade beställt pizza + att det var min favorit - Hawai, tack tack. Imorgon börjar skolan igen = ( . Juste jag har ju matte prov på tisdag och jag har inte pluggat nånting måste gör det idag eller imorgon eller båda dagarna. Hoppas ni har en bra söndags kväll = ). Det kanske inte blir något mer inlägg idag eftersom jag ska åka till Arlanda och vinka av min moster hon ska åka tilbaks till Italien igen , hon hade köpt en jätte fin jacka och en cool klocka till mig = ), + att jag ska försöka att hinna plugga,så jag säger Godnatt nu. Hoppas ni har en bra söndags kväll = ).
  
  

                                                                                                                                         //Leia

Hej

Hej !!! Jag ska snart åka till simträningen . Hoppas vi tränar hårt idag , känns som jag har jätte mycket energi + att då blir det lättare till nästa gång. Men iaf jag fick ett packet skickat det var fullt med godis mums mums det var från min moster , tack snälla du !!! Jag måste åka nu . Hejdå , jag bloggar mer sen = ).

                                                                                                                                                       //Leia

Har precis...

Hej !!! Jag kom precis hem från en timmes promenad. Nu för tiden har jag fått mer lust att träna jag har alltid gillat att träna men jag hade inte alltid lust. Ska duscha sen får jag se vad jag för har ju simträning idag också. Det va bara det jag ville säga. Hejdå ; ).

                                                                                                                //Leia


Godmorgon

                                          
Godmorgon !!! Hoppas ni mår bra med mig är det hur bra som helst , vet egentligen varför men ska väl bara va glad. Idag har jag inga planer förutom simträning på eftermiddagen och försöka plugga till matte provet på tisdag. Men iaf jag tänkte att jag ska börja ta hand om mitt hår, då menar jag verkligen ta hand om mitt hår. Hårinpacknig 1-2 gånger i månaden och sånt. För att jag vill ha långt hår till sommaren. Egentligen så har mitt hår växt ganska mycket det är inte långt och inte kort ,problemet är att jag har lockigt håt jag kan ju inte gå runt och dra i lockarna för att det ska se längre ut ; ). Nu ska jag nog plugga lite med musik i öronen. Ni får ha sä himla bra söndag ; ).

                                                                                                                                 //Leia
                                                                                                                                             


Godnatt : )

                                 

Hej !!! Imorgon tänkte jag att jag skulle ut och sapringa, men jag får se hur det blir imorgon jag måste ju också plugga lite till matteprovet på tisdag + att jag har simträning.Men,men det jag ville säga var Godnatt på er dröm sött ; ) !!!

                                                                                                                                      //Leia

Min dag igår...

Hej !!! Jag skulle ju göra ett inlägg där jag skulle berätta vad jag gjorde igår , så jag tänkte att jag gör det nu.Jag började dagen med att vakna fixa mig och sånt sen åkte jag till skolan jag hade hemkunskap, vi gjorde en soppa som hade lite annorlunda färg nästan lime grön alla trodde typ att den skulle va äcklig men den va faktiskt jätte god ! Hemkunskap är nog ett av ämnena jag gillar mest ; ). Sen så var det bake sale i skolan ( det brukar någon klass som vill samla pengar till lass kassan ha . Vi ska också gjöra det eftersom vi ska till grönan med klassen. Sen så ringde mamma mig och sa att vi skulle till Kista och shoppa och att hon väntade på mig där , men jag messade henne och frågade om jag skulle hinna till simningen och hon sa nej , då kom ``smarta`` jag på att vi kunde shoppa i V:by.Då blev det så jag köpte ett par jeans. Jag kanske lägger upp bilder på jeansen. Nu får ha det nice a ; ).

                                                                                                                                         //Leia

Godmorgon

                                        
Hej !!! Förlåt föratt jag inte bloggade igår = ( datorn hade ingen internet. Men iaf idag när jag vaknade så fick jag lust att styrke träna och gjorde , det kändes jätte skönt efteråt. Sen åt jag fukost efter det så duschade jag , fräsh igen = ). Egentligen borde jag ha duschat först men jag ville inte att frukosten skulle bli kall.Idag blir det att fira Jacob = ), hoppas han gillar min present.Jag tänkte att jag gör ett inlägg och berättar om vad jag gjorde igår eftersom jag inte bloggade då. Jag tror inte att det blir så många inlägg idag kanske 1-2 till,men jag hoppas det blir fler iaf. Ha det nice ; )

                                                                                                                                 //Leia

Godnatt ; )

                                    
Hej !!! Jag ville bara säga att det inte blir fler inlägg idag så jag säger godnatt nu. Godnatt hoppas ni sover gött ; ).

                                                                                                                             //Leia

Torsdag = (...snart fredag iaf = )

Hej !!! Idag hade jag matte som första lekton vi hade checkpoint = ( prov nästa vecka blir det också = ((.Sen hade jag engelska, SO,Engelska och Svenksa. Idag är den dagen jag slutar senast kl 15:00 men det blir alltid fem eller tio över.Torsdagar är den tråkigaste dagen 1. jag slutar tre 2. Jag har matte checkpoint 3. det brukar oftast va prov då = (((.Men, men imorgon är det änligen fredag ! Det var allt jag ville säga ; )

                                                                                                                                          //Leia   

Godmorgon : )

Hej !!! Jag vaknade för ett tag sen och kände mig ovaligt mycket trött : ( .  Idag ska jag kanske åka och shoppa med mamma . Idag är min första lekton matte och sen   åhh juste jag har matte tjeckpoint idag och matte prov nästa vecka BLÄ !!! JAg ser inte fram emot det. Men nu måste jag skynda lite bussen går 40. Men ha jätte bra dag ; )

Godnatt...



Hej !!! Idag så har jag varit i skolan ( som vanligt )och  efter skolan så åkte jag och Joline hem till Jossi och fixade en engelska läxa/prov, vi kom ganska långt vi har typ bara kvar några grejer att fixa sen är vi klara. Vi han snacka och sånt med = ) Annars var det typ en vanlig dag . Hoppa ni har haft en bra dag ska sova snart . Godnatt ; ).

//Leia


Simträning...

                                                 
                                                                      ( rolig bild )
Hej !!! Jag kom hem från simträningen för ett tag sen . Fick jätte ont i foten trodde att jag skulle börja grina men jag stod ut iaf.Idag i skolan var det helt okej , idag har jag inte gjort så mycket.Ha det nice !!!

                                                                                                                            //Leia

Hej

Hej !!! Jag kom hem från skolan för ett tag sen ska åka till simningen snart. Bloggar mer sen .

                                                                                                                               //Leia

Godmorgon : )


                                              
Hej !!! Idag när jag vaknade så var jag på väldigt bra humör ovanligt men bra.Ah idag fyller Jacob år vi va och gratta honom för ett tag sen. Idag börjar jag kl 09:00 skönt !!! Jag tänkte ta bussen 07:54 fast den är typ alltid försenad om den inte är försenad är den jätte mycket förtidig.Juste jag har hemspråk idag ,det kan ju va kul men jag måste åka till en annnan skola + jag kommer hem senare : (.Måste börja fixa mig bussen går snart.Ni får ha en jätte bra dag ; ).

                                                                                                                                             //Leia

Simtävling + annat

Hej !!! Jag har ju varit på simtävling , jag tävlade i 50m ryggsim och 50m bröstsim.Det blev ingen medalj den här gången men, men sånt är livet ; ). Jag kom iaf först i mitt heat på 50m brötsim och 3 - 4 på 50m ryggsim. Jag kom hem vid typ 6 tiden.Tog en lång dusch direkt när jag kom hem , jag hade glömt shampo, balsam m.m. Imorgon fyller Jacob år , ska gå upp lite tidigare för att fira honom lite. Jag visar vad jag har köpt för presenter till honom imorgon , för att risken finns att han kollar på bloggen och ser vad det är han ska få och då är det ju ingen present = ) Det kommer nog inte bli något mer inlägg idag så jag säger godnatt nu. Godnatt ; )

                                                                                                                                    //Leia

.

.

Godmorgon

Hej !!!

Ny header ... igen

Hej !!! Jag fick lust att göra en ny header igen och gjorde den den är ganska enkel men ändå ganska fin , enligt mig om ni tycker något annat så kommentera gärna ! Jag vet inte om den har kommit upp en , hoppas det . Den ser ut så här
                                 .

                              Ni får ha det så bra !!!

                                                                                                                  //Leia

Godmorgon

                                           

Godmorgon !!! Kollade upp en gång till vilket pass jag ska skulle tävla i på tävlingen och såg att det var ett pass imorgon, gick och la mig direkt för att sova lite mer. Jag vaknade vid 8 tiden och åt frukost och sånt. Idag kanske jag ska träffa några kompisar och börja fixa en grupp uoogift som är ett prov, hoppas vi lyckas med det. Annars ska jag nog inte göra så mycket mer typ chilla lite så jag kan vinna 1 pris imorgon ( hoppas att jag gör det iaf ).Men, men kommer inte på något mer att skriva ... Ni får ha en jätte bra dag !!!

                                                                                                           //Leia


Godnatt

Hej !!! Jag har varit på simträning det var helt okej, det va många som inte var där : ( .Imorgon är det tävling , hoppas jag vinner något .Jag berättar mer imorgon om jag får tid om vad jag har gjort idag .Ska sova snart , är skit trött = ( .Men ni får sova så nice : ) .

                                                                                                                             //Leia

Godmorgon : )

Hej !!! Förlåt att jag inte bloggade igår det har varit nåt fel på datorn på sista tiden = ( . Jag vaknade för ett tag sen , just nu sitter jag och äter frukost. Ska ta bussen 08:25 idag vill va lita tidig bara.Line fyller åt idag Grattis Line !!! NU måste jag börja skynda lite bussen går snart. Ha jätte bra dag ; )

                                                                                                                               //Leia

Back home...

Hej !!! Jag följde med mamma och Jacob till V:by han hade träning så jag och mamma gick runt och kollade vi tänkte äta på Massagotti men det va stängt = (.Jag köpte iaf en födelsdags present till Jacob, han fyller år nästa vecka.Nu ska jag äta middag , mamma ropar. Bye ; ) .

                                                                                                                                 //Leia

Hej

Hej !!! Jag kom hem från skolan för typ en timme sen. Har matte checkpoint imorgon = ( och matte prov om 2 - 3 veckor.Idag kom Bella till skolan = ).Jag vet inte va jag ska göra åka shoppa med mamma, börja plugga lite till matte provet, köra på lite spa elller bara chilla.Ja ja vi får se vad jag gör . Ha det nice ; )

Godmorgon

Hej !!! Jag vaknade lite senare en jag hade tänkt mig men iaf sitter och äter frukost just nu ska ta bussen 40 snart typ om 20 min,ag börjar 08:40 idag.Min outfit idag är en svart stickad kofta, jeans från J&C och en lilla t-shirt.Idag ska jag sluta en timme tidigare yippe = ) Sen när jag kommer hem ska jag åka med mamma och shoppa eller åka och ta tider til simtävlingen.Ni får ha en jätte bra dag

                                                                                                                              //Leia

Godnatt...

Hej !!! jag ville bara säga att jag nog ska gå och lägga mig om ett tag ska fixa några saker först, men iaf Godnatt !!!

                                                                                                                 
//Leia

?

Hej !!! Kom inte på någon rubrik.Men iaf idag så slutade vi en timme sent , jag trodde jag skulle somna och jag va inte den ända.Men det va ganska kul på musiken vi fick sjunga I´m yours - Jason Mraz, den är ganska bra. Men imorgon slutar jag 12:55 en timme och en kvart tidigare en vad vi skulle yippeee !!! Imorgon tänkte jag åka och shoppa med mamma eller kanske åka till badhuset efter skolan och ta tider eftersom det är tävling på lördag.Hoppas jag vinner på nån gren iaf,jag ska bara köra 50m ryggsim ( mitt sämsta simsätt = ( ) och 50m bröstsim ( mitt bästa simsätt *-* ) för att det va så många som skulle tävla som man kan inte tävla i allt man har änmält sig till.Men,men vi får se. Jag kanske gör ett till inlägg men vi får se jag säger godnatt nu för säkerhets skull. Det kanske,men bara kanske blir ett inlägg på morgonen bara om jag hinner. Hoppas ni har det bra och godnatt ( för säkerhetsskull,om jag inte gör ett til inlägg ) !!!

                                                                                                                                    //Leia

Hemma ; )

Hej !!! kom precis hem från träningen, den va helt okej. Måste äta nu.Bloggar mer sen.Hejdå ; )

                                                                                                             //Leia

Snart simträning

Hej !!! Jag kom precis hem från skolan. Ska åka till simträningen snart. Ha det nice ; ).

                                                                                                                                              //Leia

Godnattt

Hej !!! Det enda jag ville säga va bara att jag ska nog gå och lägga mig om ett tag så jag säger godnatt och så nu ( jag kanske hinner med ett inlägg på morgonen, vi får se det beror på vilken tid jag vaknar ).Godnatt,dröm sött !!!
 
                                                                                                                                     //Leia

Sorry...

Hej !!! Förlåt att jag inte har bloggat idag för en nu : ( det va något fel på internet jag testade på morgonen,när jag kom hem, efter skolan och för ett tag sen.Men nu funkar det äntligen tack vara pappa.Tack så mycket pappa !!! Det va första dagen i skolan efter lovet idag det va helt okej vi började 09:00 så det blev lite sovmorgon.På klassrådet fick vi reda på att vi ska åka och köra laserdome med våran paralell klass och till Grönan den 4 juni ( jag tror det bara va vår klass som skulle dit den 4 ).Det va bra nyheter iaf Lyllo min kusin hon har studiedag idag så hon kan lvara hemma och chilla.Men iaf jag har gjort matteläxan.Första gången jag gör den samma dag vi får den men jag kom på att jag har träning imorgon och på onsdag brukar jag alltid hitta på något, så det blev idag.Bravo Leia !!! Ni får ha det så bra *-* 

                                                                                                                                    //Leia


.

.

Förlåt...

Hej !!! Förlåt för att jag inte har bloggat fören nu = ( jag kom precis hem från simträningen kändes lite ovant eftersom vi fick skipa två träningar eftersom det var lov.Jag blev frisk igår och åkte hem till mina kusiner och sov över hos dem vi hade inte träffats på ett tag, vi hade jätte kul !!! Jag kommer nog blogga lite mindre när skolan börjar det kanske blir 2-3 inlägg om dagen men typ 3-5 på helgerna.Imorgon börjar skolan = ( Juste jag hade ju lovat att lägga upp alla bilde som jag hade lovat... det måste jag börja med nu ; ) dom kommer upp om typ en timme eller en halvtimme, vi får se men jag lovar att det blir idag = ). Jag ska äta middag nu. Hoppas ni har det bra !!!

                                                                                                                                     //Leia

Musik...

Hej !!! Har inget att göra just nu så jag passar på att blogg lite.Ska nog fixa med mitt rum har börjat sätta in lite nya saker,,det blir nog klart snart.Satt och lyssnade på musik och hittade Timbuktu - Fallskärm, tyckte den va ganska grym = ) Det kanske inte blir fler inlägg idag ( hoppas det blir det iaf ).Ni får ha en så himla bra fredagskväll / fredagsmys ; )                                

                                                                                                                         //Leia


Godmorgon

Hej !!! vaknade för att tag sen har ätit frukost okså idag vet jag inte vad jag ska göra jag kanske fortsätter att fixa med mitt rum det är snart klart yippee ; ).Eller så kanske jag går ut ett tag.Men,men vi får se vad jag gör.Ni får ha en jätte bra dag !!!

                                                                                                                               //Leia


Hemma igen

Hej !!! Jag kom hem från mina kusiner för ett tag sen hade sjukt kul = ). Vi gjörde väldigt mycket saker som jag redan har berättat.Jag känner mig lite sjuk hoppas jag blir frisk imorrgon. Jätte ledsen för att jag är sjuk föratt jag missar min kompis tjejmiddag imorrn = (.Men,men får försöka hittapå nåt kul här hemma.Här är lite bilder



Min efterrätt

  
Mammas mat

 
 Min mat .

Ni får ha en jätte bra torsdagskväll !!!

                                                                                                                //Leia

Tips ?

Hej !!! Igår var jag ju på Kina resturang med min mamma och kusinerna,jag ville bara tipsa om resturangen den heter Resturang Mandarin City, den ligger på Sveavägen.Det va bara det jag ville säga = ).

                                                                                                                     //Leia


God morgon

Hej !!! Jag vaknade för ett tag sen, jag va jätte pigg när jag vaknade fast jag inte kunde sova och så.Igår så hade vi jätte kul (jag och min kusiner) vi kollade på film med m.m. .Just nu sitter vi och kollar på Tv = ) . Idag ska jag åka hem = (.Idag vet jag inte vad jag ska göra kanske ut och fota eller något annat,vi får se.Förresten idag är det den första mars yippee snart sommar om ( om typ evigheter ).Ni får ha en så bra dag !!!

                                                             //Leia

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus